Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HellGreg

    őstag

    válasz Gsx-rr #113966 üzenetére

    Az nem jutott eszedbe, hogy ha a sokkal fertőzőképesebb delta mellé átoltatlanság párosulna, akkor már most régen össze lenne omolva az egészségügy? Lásd pl. Romániát...
    azt már csak adalékként írom, hogy Magyarországon elhagytuk a maszkot hónapok óta, mégsem állunk rosszabbul, mint pl. Szlovákia a maga negyvenszázalékos oltottságával, ahol a rendőr leteper a boltban, ha nincs rajtad maszk. Ilyen apróságokból össze lehet rakni a dolgokat, ha van rá szándék.
    Az más kérdés, hogy szerintem k.rva nagy hiba, hogy kb mi vagyunk az egyedüli ország, amelyben nem kötelező a maszk. Persze, így akarják rákényszeríteni az embereket az oltásra, logikus, csak kicsit kegyetlen megoldás. Mert pár hónapja még a maszk volt az atyaúristen, most már egyenesen nem segít semmit, kicsit komolytalan és felelőtlen hozzáállás, és nem segít abban sem, hogy az emberek komolyan vegyék ezt az egészet. A maszknak alapnak kellene lennie mindenütt, és ezen felül az oltásnak, ahol csak lehet. Ha meg majd lesz gyógyszertárban kiváltható gyógyszer, ami állapottól függetlenül kipucolja a vírust belőlünk, akkor lehet, hogy én is átmegyek oltásellenesbe, de addig... ez van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák