- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
Járt itt a radírpók, pedig nem éreztem, hogy átléptem egy határt, tök mindegy.
Az utolsó Aweriot hsz-ra szántam:Én is voltam szemellenzős, mindig van remény
[ Szerkesztve ]
https://www.flowsummithungary.com/optin/?rh=zYegzbWcaw
-
BalanceR
addikt
Kabaré...
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
syberia
veterán
válasz syberia #114698 üzenetére
Dr. Fauci most adta ki ezt a sürgős figyelmeztetést a beoltottaknak
A komolyban felvetettem az immuntolerancia szerepét, akkor ide is:
A magas zóna tolerancia az a szerzett immunológiai válaszképtelenség, hogy a fertőzött szervezete nem reagál olyan antigénre, amelyre az immunrendszer normális esetben reagál. Ilyen tolerancia kiváltható egy gyenge fehérje antigén ismételt kis dózisú, vagy nagy mennyiségű antigénnek való kitettséggel.
Immunológia alapjai előadás. Immunológiai tolerancia.[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
-
Qtyii
tag
Mi folyik itt Gibraltáron ! 😀
100% beoltottság mellett 56 fertőzött a 40000 fős lakosságból… ez olyan mintha nálunk a 9500000 főből napi 13300 fő lenne a fertőzött -
Gubu0101
veterán
válasz BalanceR #114668 üzenetére
Az oltottaktol meg elvenni a vedetseget igazolo kartyat,ha ismet elkapja a virust.Meg rakenyszeriteni,hogy ismetelje meg az elozo beadott mennyiseget.Ha mar az egesz elet arol szol lassan,hogy csak kartyaval lehet barhova is menni.Tudom,hogy az oltas nem arol szol,hogy meg ved,de a kartya se arol szoljon,hogy vedett vagy.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
senior tag
amor fati
-
Asbee
veterán
válasz Gubu0101 #114715 üzenetére
Az oltás pont arról szól, hogy megvéd. 80-85%-ban véd a súlyos
kimeneteltől, ami kiemelkedően jó. Ezáltal nem terheled az eü-t. A 3. boosternek jelenleg van csak jelentőssége. Egyáltalán nem biztos, hogy a jövőben szükség lesz rá ilyen gyakorisággal. Aki oltott és átesett, vagy átesett és oltott, főleg delta esetén, kiemelkedően jó védettség alakul ki. Pont hogy nekik nem kell booster. Szóval sikerült jó sok zagyvaságot összehordanod. Oltási kártyát kellene kiadni, és mindenhova keljen. Az oltatlanokat kivetni a társadalomból, akik miatt szívunk. -
Asbee
veterán
válasz zolivissza #114717 üzenetére
Hány súlyos eset van? Hány covid halott? Komolyan neked is magyarázni kell?
-
BalanceR
addikt
Nem, eleve fogalom a nem jó, mert jelenleg "védettségi kártya" valójában csak "Valamikor oltást kapott" kártya. A védelem "elkopik" idővel, illetve van / volt akinél ki sem alakult.
Nyilván jobb lenne , ha a kártyát úgy állítanák ki, hogy antitest számhoz kötik, és fél évente meg kell újítani. Persze az ehhez szükséges vénás vérteszt ingyenes kellene hogy legyen.
Így csak olyannak lenne kártyája aki valóban "védett". (Oltott, akinek elég magas az antitest száma, vagy átesett, akinek termelődött) És nem lenne oltottként elkönyvelve az, aki 8 hónapja felvett egy sinot, viszont lenne annak, aki elkapta, kigyógyult, és van aktív antitestes védelme.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Gubu0101
veterán
válasz Asbee #114718 üzenetére
Mi szamit kiemelkedoen jonak?Arol,hogy az eü rottyon van nem az tehet,aki nem oltatta be magat,kedves kormanyak kellene rendberakni,meg tolni bele a penzt.Azoknak kellene jobban segiteni,akiknek az immunrendszere tenyleg gyenge.18-19 eves suttyok csak azert kepesek beoltatni magukat,hogy tudjanak kondiba jarni,meg discoba es ezt tapasztalatbol mondom,sajnos.Kesz vicc ez az egesz,meg az oltas koruli hercehurca.Milyen eredekes,hogy idekint is a nemet kollegak arol beszelnek,hogy mind ez csak a penztol szol…
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Asbee
veterán
válasz Gubu0101 #114728 üzenetére
Az, hogy a rottyon lévő eü-nket teljesen megfektetik, arról az oltatlanok tehetnek. 2 mrns oltás és egy átesés az már nagyon jónak számít és felesleges 4-6 havi booster. Teljesen mindegy miért oltat, a lényeg hogy beoltatja magát és nem terheli tovább az eü-t. Persze a pénzről. Az ilyeneknek kellene tárlat vezetés egy teli covid osztályon…
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Asbee #114729 üzenetére
Nem most kezdet az eü haldokolni,mindig is rossz volt a helyzet.En se vagyok oltott,sose voltam a 40 evem alatt korhazban kb 15 eve orvosnal,meg is fizetem a tbt.Kitudja meg hanyan vannak igy,valahova csak elmegyeget a penz.Mondhatnam en is azt,ami tegnap itt emlegetve volt,csak ez ellen pelda,hogy akkor evente a befizetett tb szepen vissza,ha mar nem voltam orvosnal stb.
-
pjen
félisten
válasz Asbee #114718 üzenetére
Mindig ez az Eü terhelés. Valakit oldalba kéne már rúgni.Tegnap is arról nyilatkozott a MOK elnök helyettese, hogy az Eü rosszabb állapotban van mint a járvány előtt.A személyzet elmegy a magán szférába és bárhová máshova is ahelyett, hogy ebben a szétvert roncsban maradna.
-
BalanceR
addikt
válasz Gubu0101 #114730 üzenetére
"Mondhatnam en is azt,ami tegnap itt emlegetve volt,csak ez ellen pelda,hogy akkor evente a befizetett tb szepen vissza,ha mar nem voltam orvosnal stb."
Miért járna vissza?
Társadalom Biztosítás.
Ha kötsz egy biztosítást a telefonodra, vagy a kocsidra, de nem történik vele semmilyen káresemény, visszakapod?#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Gubu0101
veterán
válasz BalanceR #114732 üzenetére
Nincs biztositasom. Ha meg fiezetek tbt meg barki,nyilvan elvarhato lenne,hogy ha odakerul a sor,tisztesseges ellatast kapjon,ne csak kiveteles helyeken.Hat van hazad es malik le a tapeta a falrol,nem a keritest fogod festeni.
-
snecizero
senior tag
Kollégám tegnap össze esett és fenn akadtak a szemei. Bevitték a mentők és kiderült covidos. Ja és a harmadik teszt mutatta csak ki. Nem látszott rajta hogy baja van. Utólag az ő elmondása szerint egy hete már hogy nem érez ízeket és szagokat ! Na fasza és így jött dolgozni. Jó tesztelt és negatív volt ! A kórházban derült ki a pozitívitás. Amúgy astra zenecával volt oltva áprilisban. Már jobban van csak még bent van. Vigyázzatok magatokra és oltassatok !
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Alex91
félisten
válasz snecizero #114734 üzenetére
Lassan kiderul, hogy az oltas valoban hatasos. Enyhiti a tuneteket, de ez azzal jar, hogy a kvazi tunetmentes fertozott oltott nem esik le a labarol, es szepen fertoz tovabb…
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Asbee
veterán
Tévesen mindig kihagyod azt, hogy ez egy elkerülhető plusz terhelés, az amúgy sem remekelő az egészségügynek. És ezen van a hangsúly. Ez oltással érhető el. Az oltatlanok miatt, megint lállnak majd osztályok, nincs rákszűrés, akadozik az alapellátás,
dolgozókat vezényelnek ide oda, tejesen kaotikus állapotok.
Válaszold meg kérlek, hogy mikor voltak ilyen leállások covid járványon kívül? Amikor nem tudtál kórházba menni ha fájt a térded, nem volt rákszűrés, komplett osztályok zártak be, nem műtöttek meg ami nem sos. Ilyenre mikor volt példa. Sajnálom, hogy nem alakult ki olyan elemi szint, hogy amikor azt mondom leterhelik az eü-t, az ezt jelenti. -
Alex91
félisten
válasz Orlin #114736 üzenetére
Ja, nala… En mar 2-3 napja kicsit, mint mikor nathas az ember, szarul voltam, es csak utana ment el a szaglas, majd az iz is. Lazam egyaltalan nem volt/nincs. 2 pfizer utan, eppen vettem volna fel a harmadikat, de a virus hamarabb elert…
[ Szerkesztve ]
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
snecizero
senior tag
válasz Alex91 #114739 üzenetére
Áprilisban kaptam a második szputnyik oltást. Gondolkodok a harmadikon. Viszont félek hogy bennem van a covid ! Beoltatom magam akkor meg tacsra vág ! Körülöttem mindenki covidos volt vagy már az. Pl az egyik kollégám múlt héten volt covidos ! Láz, köhögés, ez mondjuk még most is ritkán, de van. Beszélgettem vele ma elég sűrűn. Otthon a tesója most is covidos.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
Asbee
veterán
válasz Gubu0101 #114730 üzenetére
Hihetetlen, hogy állandóan magyarázni kell. Sosem volt vitatva, hogy az egészségügyünk igen csak haldoklik. De ez egy + elkerülhető terhelés neki, amit nem nagyon bír el. Persze a legegyszerűbb a felelősség eltoltása, rakja rendbe az állam, én telibeszarom, nem vagyok hajlandó ezen azzal segíteni hogy szaros vakcinát beadatok. Ezek után miért kéne hozzátok másképpen állni, akik még rátesznek egy lapáttal? Hatósági kijárási korlátozás kell az oltatlanoknak, csak szükségletek ellátása semmi más. Aki kórházba kerül közülük (covid), kifizettetni vagy közmunka
-
-
Gubu0101
veterán
válasz Asbee #114742 üzenetére
Azert megneznem az aranyokat,hogy mennyi oltott es oltatlan van korhazban.Es hivatalosat,nem amit az allam beadagol.Ha elkapom,akkor majd kiderul mennyire visel meg,ha csak nem voltam mar covidos.Ha nagyon megsinylem,akkor oltatok ha nem minek,valamilyen szinten igy is ugy is tovabb adom.Max meg,akkor oltatok ha a papir miatt nem tudnek kiutazni munkaba,addig nem erzem szukseget.Azert megnyugtatlak,amig otthon vagyok abban az egy hetben,nem mozdulok ki semerre.Ha barmi is kell megrendelem,igy draga falumbelieket nem veszelyeztetem.Bar hiaba mennek a korzeti orvosomhoz is,az is most 2 het karantenban van,mert megint elkaptam igy nem rendel,csak valami helyettesites van.
-
t72killer
titán
"Koronavírussal kórházba került egy négytagú, oltatlan, hamis védettségi igazolvánnyal rendelkező budapesti család. Az édesapa elhunyt, a felesége állapota is nagyon súlyos, az ő életéért jelenleg is küzdenek az orvosok." [link]
#114744: 9:1
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
-
Orlin
addikt
válasz Gubu0101 #114744 üzenetére
4 in 5 COVID-19 patients in ICU are not vaccinated
Egy dokit követek Fb-én ő is azt nyilatkozta többször,hogy "a kórházban fekvő fiatalabb súlyos Covid betegek majdnem mindegyike NINCSEN OLTVA".
Ja ő Skóciában dolgozik.[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
pjen
félisten
válasz Asbee #114737 üzenetére
megválaszolom.Anyósom ezelőtt kb 8 évvel 10 hónapot várt csípő protézisre. én 5 hónapot vártam egy MR vizsgálatra. de nem ez a lényeg, hanem az,hogy a járvány alatt még romlik is az Eü.És azt se szabad elfelejteni, hogy még a teszteléssel is leálltak,tehát nincs túlterhelve az Eű.Például a rákos betegek kezelése 5000 fővel csökkent. akkor még az összes többi halasztásról nem is írtam. a kapacitás kevesebb lett miközben a sulypontok máshová kerültek. ha nem egy járvány kellős közepén verik át az Eü átalakítását,fele ennyi gond sem lenne. megkérdezték a Mok alelnökét, ha fizetsz mikor műtenek? azt válaszolta még ma. Leginkább a kvóta rendszer küldi padlóra az Eü t.
-
syberia
veterán
Páran csöppet megvesztek az utóbbi időben, de mindenre akadhat megoldás.🤡
(#114711): Anno amikor táncba vitte a virnyák, nem volt ennyire kemény legény legény, nehogy úgy járjon mint McGregor
(#114717): tilcsákbeazoltásellenescikkeket
[ Szerkesztve ]
https://howbad.info/
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kutya topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs