Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BalanceR

    addikt

    válasz Citroware #107435 üzenetére

    Talán mert az orvos egyetemen tanul több évig, aztán praktizál több évig, több száz esetet lát személyesen, megvan a tudása, és a tapasztalata, hogy mérlegelje, eldöntse, hogy mi volt a halál , vagy a kialakult betegség közvetlen oka, nem pedig az internetről szedi össze a fél-információkat.
    "rendszeresen az volt a válasz, hogy ez nem oltástól van. "
    Mert nem attól van.
    Ha fejfájással mész dokihoz a , és az mondod neki, hogy szerinted egy egy kacsa okozza, aki mindig téged néz, nem fogja azt mondani, hogy "hmmm valóban" hiába olvasol a neten olyat, hallasz történeteket, hogy a kacsatekintet okozhat ilyet.

    Többször leírtam én is, más is:
    Ha valóban sok lenne a súlyos mellékhatás, halál, minden facebook megosztás, a barát barátjának a haláláról igaz lenne, azt nem tudnák csak az orvosok eltitkolni a kormány vagy más szervezet hatására.
    A földön minden orvos, szakember, kutató, ápoló, nővér, beteghordó, kiszolgáló személyzet, gyógyszerész, és ezek barátai, családja , ismerősei is látnák, hallanák, továbbadnák, kikotyognák...
    Hogy kényszerítesz hallgatásra alsó hangon is százmilliókat? Pénz? Életveszélyes fenyegetés?
    Ki szervezi ezt az egészet meg? Logisztika? Az adatok ? Ki törli folyamatosan? Irdatlan erőforrás, és meló lenne, kivitelezhetetlenül nagy.

    [ Szerkesztve ]

    #Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32

Új hozzászólás Aktív témák