Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Popes #26365 üzenetére

    "Én is csak azért írok mert nyílvános fórumon írsz olyat amiből mások téves következtetést vonhatnak le."

    Ki, miből és milyen "téves következtetést" vonhatna le?

    Leírtam, hogy a Media Markt-ban, az ottani Digi TV adás mellett rossz képminősége van a SONY W8-nak. Mi ebben a téves? Teljesen tényszerű megállapítás.

    De nehogy már én legyek a felelős azért, ha a fenti ténymegállapítást valaki már úgy kommunikálja le, vagy úgy képzeli be magának, hogy "szar a SONY TV".

    "Az az ominózus hozászólás arról szólt hogy miért nem helytálló az összehasonlítás amit csináltál, ha szerinted nincs igazam de ilyen könnyen továbbléptél akkor miért nem tudod elismerni hogy a rossz körülmények miatt téves is lehetett a következtetésed"

    De, elismerem, hogy téves is lehet a következtetésem... de csak ami a SONY W8 TV adás megjelenítési képességeit illeti.

    Viszont én továbbra sem értek veled egyet az összehasonlítás jel miatti "nem helytállóságában", mert úgy gondolom, hogy ott a Media Markt-ban egyforma a jel minősége, és ha ugyanabból az egyformán sz*r jelből valamelyik TV (konkrétan a SHARP és a TOSHIBA) képes volt remek képminőséget produkálni, akkor az a két termék bizony remek! Amely készülék pedig nem volt képes erre - és a SONY is ilyen volt -, azt nem ajánlom ilyen felhasználásra.

    Ismétlem: csak és kizárólag az ottani tesztek alapján.

    Hidd el... majd ha lesz alkalmam személyesen, az otthonomban is tesztelni, UPC SD és HD adással, és azzal majd remek képet ad, akkor én leszek a legboldogabb, és meg is írom ide.
    (De a SHARP és TOSHIBA ominózus modelljeinek teljesítményéből ez mit sem von le.)

    "és talán visszatérhetünk rá ha valamikor otthoni körülmények között mondjuk egy UPC HD adást nézve tesztelnéd és utána mondanál véleményt és nem egy áruház általad sem ismert jelforrása alapján."

    Megint "nyitott kapukat döngetsz". Még itt, alig pár sorral feljebb, a #26356 hozzászólásban is beidéztem az erre vonatkozó részét a korábbi véleményemnek:

    "(Ezért mondjuk szívesen megnéznék egy W815, vagy W955 modellt itthon, a digitális UPC adás mellett is.)[..]
    Természetesen fogom még tesztelni én is a készüléket (és nem csak azt), viszont a fentiek miatt még nem döntöttem el, hogy a Toshiba, vagy a SONY mellett teszem le a voksomat."

    [ Szerkesztve ]

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák