- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon trukkosek a mediaban,mivel neztem,hogy a 40h6500-as tv tegnap meg 157e ft volt,ma valahogy 164e Ft lett... Na most ebbol jon le a 10%,igy viszont 5e-el olcsobb mar az edigitalnal ahol van 14 napom eldonteni,hogy a tv valoban jo-e nekem es meg ingyen ki is hozzak. Eleg zsivanysag mit ne modjak.
-
törölt tag
Sot a sony tvk arait is megemeltek,tehat megint egy jo nagy atvagas ez a 10% kedvezmeny ha tv-t veszel,mert pont annyival emeltek meg oket durvan.
Sony 42w705 155 volt tegnap...ma 169e.
-
törölt tag
válasz nightshadow #24955 üzenetére
Itt az a felhaborito,h ezt megtehetik.
-
ozakila
tag
válasz muranyig #24938 üzenetére
Üdv! Egy barátomtól vettem meg egy Philips 42PFL7486 típusú Tv-t,ami régebbi mint amit linkeltél,azt nem ismerem csak boltban láttam Én is. Amit viszont tudok, a barátom Lgb671-et vett helyette,megbánta,többször,többórás állítgatás után sem tudtunk olyan képet belőni mint a Philipsen. Sokan szídják a márkát mert lassú a menü,elavult a smart rész,amiből Én egyedül youtubot használom,az tökéletes viszont. Képminőségben viszont sokan tartják jobbnak, mint a két koreai márkát. De embere válogatja,kinek,mi a jó.
-
törölt tag
Az árukeresőn vannak vélemények róluk, és ezek legalább most 3 év garanciát adnak.
ozakila User error, ha ketten nem tudtok beállítani egy tévét.
Embere válogatja jah, ott vannak a tavalyi statisztikák, Samsung, LG, Sony, majd utána jönnek az egyéb kínaiak. A te kedvenc kínai márkád már a Top 10-es eladási listáról is leszorult. Vissza lehet lapozni, nemrég tették be ide is.[ Szerkesztve ]
-
-
-
cleric
tag
Üdv
milyen 50" körüli tv-t ajánlotok ezekkel az igényekkel:
-főleg tv adás lenne vele nézve (iptv)
-USB-ről olvasson lehetőleg mindent (avi, mkv + felirat fájlt)
-wi-fi
-skypeot tudja
-ha keveset fogyaszt az nem hátrány
-3D nem kell, játékkonzol nem lenne vele használva
-plafon= 200kköszönöm előre is a tippeket
https://lightyear.com/go/adam149
-
törölt tag
válasz lorinser #24964 üzenetére
Bizony, elég érdekes ha nem tudják beállítani a képet. User error, van ilyen. Akinek meg ezekből egyik említett tévéje nincs, az nem tud véleményt mondani egyikről sem, szóval ne erőltesd. Azt is említsük meg, ha már itt tartunk a Ph. 7-es szériánál, hogy a kelet-Európai vevők másfajta, gyengébb elektronikával szerelt tévéket kapnak a tisztelt kínai Philips cégtől. Tehát ennyit a képminőségről.
-
blakey
titán
válasz #94529552 #24966 üzenetére
"... Akinek meg.ezekből egyik említett tévéje
nincssincs, az nem tud véleményt mondani egyikről sem..."Akkor ehhez tartsd magad.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
laszlo168
senior tag
válasz lorinser #24963 üzenetére
Nekem volt Philips egy 47"-os, 4 hónapig használtam, aztán el kelett vinni szervizve, futár elvitte, 3 hét múlva vissza hozta, a hiba maradt, de akkor már a HDMI portok sem működtek. Megint elvitték, 3 hét múlva vissza, a hiba maradt, HDMI port rossz, a hangerő eltünt a tv-ről, úgy szólt mint egy szokol rádió. Meguntam cserét kértem, kicserélték, vettem egy LG-t, a képminőség ugyan olyan, viszont ez már bevált.
Jó a Philips, én mindig is szerettem, csak én pont kifogtam egy hibásat, legalábbis remélem igy volt -
törölt tag
válasz lorinser #24968 üzenetére
Én csak az LG képbeállításáról beszéltem mert van otthon, és még segíteni is tudok benne. Viszont nálad egyik említett darab sincs. Szövegértésből nem 5-ös.
Sajnos majd jó hetekig tartó várakozás lehetséges a Philips tévére, amikor elomlik. Most 1 db szerviz van nekik, de lehet, hogy azt az egyetlenegyet is megszüntetik és viheti a futár Lengyelországba, a telefonos support már onnan működik. -
dh66e
veterán
válasz #94529552 #24959 üzenetére
Ne haragudj de most óriási luftot lőttél.
Az eladási statisztikának semmi köze ahhoz hogy milyen a képminősége egy tévének.Ilyenre hivatkozni olyan szinten amatőr dolog hogy .....
Azt viszont már sokan észrevették ha nem egy lapon említik az LG-t más márkákkal akkor te jössz mint a dúvad.Ne tedd, simán fogadd el hogy vannak jobb tévék az LG-nél kategórián belül ha valaki ezt megjegyzi.
Mindamellett gyorsan megjegyzem hogy van a családban LG is (mielőtt azt gondolnád hogy a levegőbe puffogtatok),olcsó volt célnak megfelelt.Ennyi. -
membrandj
nagyúr
"van a családban LG is (mielőtt azt gondolnád hogy a levegőbe puffogtatok),olcsó volt célnak megfelelt.Ennyi."
Ezzel meg te szaroztad le az lg-t kb..Nekem ismeretségi körömben van pár LG tv, panasz még nem jött rá.
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
ozakila
tag
válasz #94529552 #24959 üzenetére
Én nem fogok vitázni senkivel,a két tv-t nem tudtuk egyforma képminőségre beállítani,mindig a philips képét láttuk jobbnak.
Akkor a Suzuki jobb autó mint a Ferrari,mert többet adtak el belőle...Végül is, így is lehet gondolkodni... Én sokáig nem írtam ebbe a topikba,de jó rég óta olvasgatom,és nem értem mért nem lehet véleményt írni anélkül,hogy valaki bele ne kötne,vagy nézné hülyének a másikat... -
membrandj
nagyúr
Egyrészt a legolcsóbb lg-t hasonlítod a más márkák lényegesen jobb modelljeihez, másrészt ez "olcsó volt célnak megfelelt" mondat teljesen egyértelmű.... Ilyet mondjuk egy suzuki swiftre is kb,hogy olcsó, ez az egyetlen előnye..
"simán fogadd el hogy vannak jobb tévék az LG-nél kategórián belül"
Az lehet,hogy pár ember túlsztárolja az lg-t,de te meg alul.Ezek az összehasonlítások akkor lennének "pontosak", ha pl egy fix helyen beraknád XY tv-t, megnéznéd a tv műsort, után pl egy fhd filmet, csere YX tv-re és ugyan ez.
TV adás és tv adás között is óriási különbségek vannak.
Amit te a tv "hibájának" tartasz, az simán lehet,hogy az adás " hibája".
FILM esetén nyilván más a történet,de ott meg nem tudom elképzelni,hogy olyan hatalmas különbség lenne bármelyik prémium tv gyártó, prémium termékei között..
Legyen az lg, samsung,sony,philips,stb.Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
törölt tag
válasz ozakila #24976 üzenetére
Lehet igen, csak hogy általában egy kategórián belül szokták a termékeket összehasonlítani. De ha már egy egyszerű tévé beállítás sem ment...
dh66e Te se haragudj, de ehhez te sem értesz, ha ilyeneket mondasz. Szóval kategórián belül nincs köze az eladási darabszámnak, hm, okos kijelentés volt ez is. Bravó! Abban is tévedtél, hogy az LG-t védtem, onnan indultunk, hogy ketten nem tudnak beállítani egy új tévét, senki nem védte egyiket sem. A másik téma meg a szervizszolgáltatásról szólt. De még csak azt az összehasonlítást sem én említettem, csak reagáltam rá. Szóval mégis inkább tiéd az a lelőtt bak. -
membrandj
nagyúr
Most ez komoly?
"simán fogadd el hogy vannak jobb tévék az LG-nél kategórián belül ha valaki ezt megjegyzi."
"van a családban LG is (mielőtt azt gondolnád hogy a levegőbe puffogtatok),olcsó volt célnak megfelelt."
Én nem haragszom és szerintem neked sincs okod haragudni.
Ezen 2 mondat alapján, csakis szintén olcsó samsung, sony, philips stb tv-hez hasonlíthatod,de gyanítom,hogy nem ezzel teszed. Ha tévedek, akkor írd már le a tévéket,hogy tisztán lássuk..Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
ozakila
tag
válasz #94529552 #24979 üzenetére
Ki mondta hogy nem tudunk beállítani egy tv-t??? Azzal kezdtük,hogy minden képjavító hókuszpókuszt kikapcsoltunk,és egy Sony Bd lejátszóról elkezdtük állítgatni a két tv-t,bárhogy játszottunk a beállításokkal,fényerő,szín,kontraszt stb. Mindketten a Philips képét láttuk jobbnak,ez kettőnk véleménye,lehet nem jól látunk,ennyi. A barátom a 3d miatt váltott,és megbánta,ennyit írtam a fórumtársnak,amivel arra akartam
felhívni a figyelmét,jól nézze meg a Philips és Lg modelleket,úgy is Ő dönt,Ő nézi,Ő pénze...[ Szerkesztve ]
-
muranyig
tag
...nem gondoltam volna, az ártatlan kérdésem (lg vagy philips) ilyen indulatokat fog szülni.
-
törölt tag
válasz ozakila #24982 üzenetére
Nem segítség volt amit próbáltál előadni, másnak nevezném.
Magad állítottad, hogy nem sikerült a művelet. "Én nem fogok vitázni senkivel", mint ahogy ezt is, ehhez képest kicsit vicces a dolog. Hókuszpókusz pedig inkább a mesékben létezik. Van amit tényleg ki kell kapcsolni egy új tv beállításakor, de nem mindent. Miért nem kértél itt segítséget?! Még jó, hogy a tv bekapcsolva maradt.
muranyig A tévék még szóba sem kerültek igazán.[ Szerkesztve ]
-
ozakila
tag
válasz #94529552 #24986 üzenetére
Tudom hogy két eltérő tv-t nem lehet egyformára beállítani,a legjobbra próbáltuk mindkettőt,Nekünk a Philips tetszett jobban. A fórumon sem tudnának arra tanácsot adni...A lényeg,hogy mi így láttuk,nem tudom Te ezt mért nem vagy képes felfogni,de nem is érdekel! És ha úgy döntök hogy reagálok arra amit írtál,amikor nem is Neked írtam,jogom van hozzá,bármit írtam is előtte! Befejeztem,szép estét!
[ Szerkesztve ]
-
ozakila
tag
válasz lorinser #24989 üzenetére
Ahogy írtam,befejeztem Nekem bárki szidhatja a Philipset,nem érdekel,semmi érdekeltségem nincs a gyárban Én nem is írtam rosszat,csupán hogy mi hogyan láttuk a két készüléket. Azért örülök hogy vannak olyanok,akiknek ez a legnagyobb problémájuk,meg hogy kötekedjenek...Okos enged...
-
törölt tag
válasz ozakila #24990 üzenetére
Nem írtál csúnyát, csak nem tudod beállítani rendesen, ez azért különbség. Pedig a képvarázslóval egy nem hozzáértő is be tudja állítani a saját ízléséhez mérten. Meg az is igaz, hogy mindenki másképp látja ugyanazon dolgokat, sajátos és sokszor nagyon egyedüli szemszögből.
Most miről beszélsz megint, ki szidott itt valamit?
Talán egyedül dl66e nyilatkozott lekicsinylően az egyik márkáról. Én azért vettem 671V-t mert megtetszett, és jó minőségű tv, és nagyon elégedett vagyok vele. -
BBéci
legenda
válasz membrandj #24991 üzenetére
Szerintem teljesen értelmetlen és felesleges okfejtésbe bonyolódtál. Amit dh66e leírt, az teljesen korrekt volt, nem fogom fel, miért kötöttél bele?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
membrandj
nagyúr
Hála az égnek,hogy nem te döntöd el,hogy mi felesleges és értelmetlen. Ha szerinted korrekt egy adott márka legolcsóbb modelljét egy másik márka drágább modelljével összehasonlítani,akkor nincs miről beszélgetnünk.
Én próbáltam érvelni, érdeklődni,hogy pontosan milyen lg-t vett és milyen más tv van a családba, ami miatt ezt írta: "simán fogadd el hogy vannak jobb tévék az LG-nél kategórián belül ha valaki ezt megjegyzi."
Amit te csinálsz, az a kötözködés. Lényegi információt nem írtál, csak leírtad,hogy nekem nincs igazam, amit ő írt az meg úgy van és kész...
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz membrandj #24994 üzenetére
Mi bajod van? Hol írtam azt, hogy bármit én döntök el? Csupán leírtam a véleményemet, akárcsak Te.
"egy adott márka legolcsóbb modelljét egy másik márka drágább modelljével összehasonlítani"
Nem ez történt, nem tudom, honnan vetted.
Ez egy korrekt és helyénvaló megjegyzés volt: "simán fogadd el hogy vannak jobb tévék az LG-nél kategórián belül ha valaki ezt megjegyzi."
Nem azt jelenti, hogy szerinte vannak ilyen tévék, hanem arra hívja fel a figyelmet, hogy el kell fogadni, amennyiben valakinek ez a véleménye.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
membrandj
nagyúr
Részemről ez az egész téma lezárva.
Mi a helyzet a samsung tévékkel? Fórumon kívül mindenki csak azt nyomatja, itt meg alig hallani róluk.
828-as sony, 671 lg-nek mi lenne a samsungos ellenfele?Illetve az idei modellek mikor várhatóak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Edifier S360DB - Tökéletes - Hibátlan - Karcmentes
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- LG 77" G2 OLED EVO 4K HDR SMART 120HZ GAMING TV / GALERIA DESIGN!
- KZ Z1 PRO Bluetooth 5.2, Érintővezérlés, Zajszűrő
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest