Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HeavyToys

    senior tag

    Sziasztok!

    Lenne egy kérdésem felétek! A helyzet a következő: Vásároltam egy Hannspree televíziót, aminek a hangja nem nyerte el a tetszésemet, a cél az lenne, hogy egy átlag felhasználásra szánt hangminőséget elérjek, szóval nem audiofil igények kielégítése a cél:).
    Egy 25 nm2-es szobában kéne teljesítenie a rendszernek. A meghajtása, pedig nem tudom mennyire lenne megoldható, a TV-n található stereo kimenetről? Ennek a minősége nagyon gyatra lenne? Érdemes így ezzel a formában foglalkozni? (Itt a Genius SP-HF1200A 2.0-ás rendszerére gondoltam, ez megfelelne a céljaimnak?)

    A másik kérdésem egy PC-s 2.1-es rendszerrel kapcsolatos. Régebben Creative cuccokat használtam, meg voltam vele elégedve, bár így beleolvasva a fórumba, látom messze áll a normális szettektől. Most egy Altec Lansing VS2621-et használok, egy Realtek 887-es alaplapi hangkártyával hajtva.

    Szeretném egy kicsit nagyobb teljesítményűre lecserélni, nem célom a kimagasló minőség, de az Altec szimpatikussá vált számomra. Egy nagyobb rendszerük a VS4621 (Octane 7) vásárlásán gondolkodok. Mi erről a véleményetek?

    Jelenlegi ára 15,5 K. ebben a kategóriában kaphatok jobbat? Van jobb vétel?

    Köszönöm a segítségeteket előre is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák