Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PiszokAlfréd

    tag

    válasz lezso6 #55444 üzenetére

    Lehet hülyeséget csináltam, egyre inkább az az érzésem. Rendeltem egy Edifier S350DB-t, azzal a szándékkal, hogy a mostani sztereo szettemet egy kisebb, kompakt, modern (csatlakozási lehetőségek tekintetében főleg), cuccra cseréljem. Őszintén szólva előrelépést is várok tőle, sok jót olvastam róla, a hangtesztek is meggyőzőek voltak, de sajnos a legfontosabbra, hogy élőben is meghallgathassam, nem volt lehetőségem.
    Itt kezdődnek a gondok, ugyanis a mostani rendszer elég szépen szól, meg nagyot is, ennél gyengébb minőségűre nem szeretném lecserélni. Sajnos nem gyári hangfalak, így nem tudok megkérni senkit, hogy ha ilyened van és hallottad már az Edifiert is, légyszi hasonlítsd már össze nekem :(
    Sony membránból épített hangfalakról van szó, talán régebbi motorosoknak ismerős is lehet, halvány arany színűek a membránok, 2-2 darab van beépítve oldalanként. Sajnos nem én hoztam össze, de nem hinném hogy gyáriak, passz :F Egy Harman/Kardon 6250-nel hajtom őket.
    Fogalmam sincs ehhez képest mit fog produkálni az S350, de 100 körül jutottam hozzá, arra gondoltam, ha nem vagyok vele megelégedve, azonnal vissza csomagolom és megy a HA-ra, szerintem beszerzési áron meg tudok válni tőle, mert 120-30 körül megy már egyébként. Sajnos csak júni közepére igérték, mert nem volt raktáron.
    Csak ez esetben mi lehet a következő lépés? M-Audio BX8 mondjuk? Vagy nincs köztük olyan hűdenagy difi? El vagyok veszve egy kicsit.

Új hozzászólás Aktív témák