Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz raczger #49250 üzenetére

    Nem ugyan az ,mert nem kapod meg azokat az élethű magasokat és a mély tartománya is karcsú a Tannoy hoz képest. Mackie nek egyetlen pozitívuma ,hogy lineárisabb közép tartományt kreál.

    Engem első nap az MR524 hatás vadász hangzása becsapott ,mert én is vissza vittem a 502-es Tannoy párt a búgásuk miatt és őket sózták rám ,aztán otthon 2 nap után az asszony is fejbe vágott majdnem ,hogy nem élvezi annyira a zenét ,nem hall annyi részletet mint amit eddig hallottunk a Tannoy on ,ráadást még jobban becsapva éreztem magam mert még pénzt is dobtam arra ,ami még rosszabb is lett.
    3x hoztam el 502-es Tannoy párt ,mire a harmadik nekifutásomra kaptam egy teljesen búgás mentes párt ,pukkanásuk a kikapcsolásnál megmaradt amit orvosoltam az említett túlfeszültség védelemmel ,így most már se búgás se pukkanás.

    Ha nagyon erős volt a búgásuk ,akkor egyértelműen jól tetted hogy vissza vitted ,nálam a legrosszab pár sem hallatszott 3 méterről ,még is vissza vittem őket mert 1 méterről is zavart ,az MR524 meg 1mm ről sem búgott nekem ,ott aztán semmi búgás nem volt ha afülem teljesen neki is nyomdtam ,szoval neked annak sem kéne picit sem búgnia.

    Alapokat készítek ,hangszereket és vocalt felvételizek és mix elek master olok ,mivel nekem is a zene a munkám. :)

    Itt egy kis referencia esetleg ha valakit érdekel ,legutóbbi zenénk amit Tannoy on csináltam
    [link]

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák