Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AMDFan

    addikt

    válasz lezso6 #44786 üzenetére

    Hangkártyákkal kapcs: ezt hasonlítottam össze face2face az mtrackkel, de őszintén szólva nem tudtam különbséget tenni. Vakteszten elvéreztem volna. Nálam még az akusztikai paramétereket pár tízezerből lényegesen jobban meg lehetne faragni, amivel igazán komolyan javulna a hang. Csak ahhoz is idő kéne, amiből most nincs sok.

    "Az a 33 Hz-es valami az nem peak. Az csak úgy van. "

    Ezt nem értem. Miért ne lenne peak? Az egy folyamatosan jelenlévő konstans -3dB-es búgás 33Hz-en. Ezt nevezzük peaknek nem?

    "Viszont én a specifikációknál jobbat egyik hangfaltól sem várok, inkább kevesebbet, szóval úgymond egy best case scenario. Ha mégis jobb, annak legfeljebb csak örülök."

    Egyetértek. Ebben a Genelec nagyon jó, amit ők megadnak, azt valóban tudja a cucc, de nem úgy hogy éppencsak, hanem tutira. Az APS-nél jóval megengedőbben bántak a speccel, ez egyértelmű. Nehéz ügy ez a hangfal választás, mert teljesen más a jó tökéletlen akusztikában, meg jó akusztikában. A hitspaceben egyértelmű volt, hogy jó akusztikában az APS a jobb hangfal, viszont otthoni körülmények között sokat kéne dolgoznom, fúrni faragni, hogy hasonlóan jó akusztikám legyen. Ehhez meg még lusta voltam...

Új hozzászólás Aktív témák