Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dzsi23

    addikt

    válasz cocka #39331 üzenetére

    "van egy szál jack csatlakozó valamelyik hangszóróra applikálva, amit bedughatsz valamilyen analóg line outba és gyakorlatilag ennyi"

    Ez főleg az olcsó "PC hangfalakra" igaz. Az 1250B-n RCA bemenet van hátul (tehát nincs ráapplikálva a kábel, kihízható, cserélhető), és elöl van egy jack bemenet is, amin keresztül valszeg csak akkor szól, ha az RCA nincs bedugva. De igazából nem teljesen egyértelmű, hogy hogyan is érted ezt a "line in" dolgot... két eszközt szeretnél rácsatlakoztatni?

    (#39334) zsolthee:
    Nem sok jót jósolok, de ha már ott van, hallgasd meg, és kiderül, mennyire jó. Valszeg semmi sem kell hozzá, csak bedugod, és szól. Nagyon mélyen nem merültem a dologba, csak ebayen láttam pár irreálisan magas árat (van, aki csak a csipogókat árulja 10-15 ezer forintnak megfelelő dollárért). Én azt mondom, hogy ha találsz valakit, aki az egészet megveszi 15ért, már nagyon jól jártál. De 10-ért is... vagy 7-8-ért?

    (#39336) Kisnyikhaj:
    Jobb nincs annyiért, olcsóbban a T&V Kürbis sem rossz, még olcsóbban a T&V Vertrag, még olcsóbban az 1250B. Persze ez az összefoglalóból is kiderül. A 6C elég sok helyet foglal, szal ha ajándékba veszed, vedd figyelembe, hogy lesz-e hova rakni, de ha van hely, ennyiért ez a legjobb.

Új hozzászólás Aktív témák