Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Richie141

    tag

    válasz lezso6 #39244 üzenetére

    1. Alapból a sarokban van, ha beállok az átellenes sarokba kicsivel jobbnak érzem a 60-40 hz közötti frekvenciákat. De akárhol vagyok, 80-90hz között van egy nagyon durva kiemelés, bár ez az első Z906-nál is jelen volt mikor hibátlanul működött. Ez valszeg szobaakusztika.

    2. Gyári jack-kábelekkel van bekötve ahogy kell, minden hibátlanul szól a sub kivételével. A videóban is mutattam a keresztváltási frekit, 80 hz-nél van. Lehet ilyen kis szatellitekhez ez alacsony, de mégis egyenletesen, lyuk nélkül leadja az összes frekvenciát. Ha magasabbra állítom akkor jobban dünnyög a sub.

    3. Igen! A jó Z906-nál 70-55 hz között szabályosan éreztem a mellkasomban a basszust az ilyen teszteknél, de főleg filmeknél, játékoknál. Az ablakom 45-40 hz között pedig rezegni, alatta már nem nagyon lehetett hallani már akkor sem. Egyébként ilyenkor kb. 40% hangerőről (Windowsba 100%) és 50% basszusról beszélek, efölé nem nagyon szoktam menni, csak most a videó kedvéért.

    Igazad van, én is ismerem a Bass I love you-t, sztem amilyen frekvencián mozog a membrán még 30-nál is mélyebb hangok vannak benn. Viszont van egy effekt 0:50-nél (meg később is), mikor előszőr hallottam szenzációs volt ahogy berengett tőle a tüdőm. (Pedig nem a bass boostolt verzióról beszélek). Most még hallani is alig lehet.

Új hozzászólás Aktív témák