Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz gabber01 #28920 üzenetére

    Hogyne lenne térhangzás? Hátulról valóban nem fog jönni hang, de elölről lesz egy elfogadható színpad.

    Az 5.1 azért van benne a címben, hogy ide jöjjön az is, aki tévúton jár, és 30 000 forintért 5.1-et keres.
    Ha nem lenne benne a címben, akkor nyitna neki valaki egy külön topikot, ahol a témához értő szökőévente egyszer fordul meg (ahogy történt ez például a fejhallgatós topikoknál is...).

    (#28921) gaben1993:
    Ne izgulj, lesz térhangzás sztereo rendszeren is, minden bizonnyal sokkal jobb is, mint egy gagyi 5.1-en.
    Az 5.1 egy bonyolult, sok tényezős rendszer. A legtöbben már egy sztereo rendszert sem tudnak/akarnak elhelyezni megfelelően, hát még egy 5.1-et?! Nem úgy működik, hogy bedobálom a sarokba a hangszórókat, és akkor azok majd ott jók lesznek és térhangzást adnak. Egész komoly fizikája van a dolognak.

    Valószínűleg úgy érzed, hogy sok pénzt akarsz elkölteni erre, de a kínálat legalját nézegeted jelenleg. (300 000 forint is sok pénz, de ha autót vesz az ember, azért még csak 10+ éves suzukit kap.)
    A kínálat alján pedig mint általában, itt is érdemes a legegyszerűbb megoldást keresni, ami jelen esetben sztereo rendszer lesz.
    (Egyébként a kinézett Jamo szetthez még kellene egy 5.1-es erősítő még egyszer ennyiért.)

    (#28923) Terminatria: a kérdés az, hogy milyen és milyen hangos az a hang. Az, hogy közel hajolva hallasz valami sistergést, teljesen normális. Ha hallgatási pozícióban épp csak kivehető, akkor azzal semmi gond. Ha zavaró (nem a tudat, hogy hangot ad, hanem maga a hang), akkor ki kell cseréltetni.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák