Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #75128832

    törölt tag

    válasz HUAFBANDITA #26894 üzenetére

    "Nyugi :)"
    Ó, én nagyon nyugodt vagyok :DDD

    "10 körül volt"
    Ja, úgy azért már mindjárt más - annyiért már lehet lágyabb műanyagból, szivaccsal kibélelve gyártani, ami nagyot javít a hangzásán. Azért továbbra is érdekel a pontos modell és a belseje.

    "akkor sincs értelme telefon hangjához hasonlítani"
    Akkor mihez lehet? Mond még valamit, ami csak csipogni tud, dobozhangja van és zörög? :D Ja, 2.1-eesek jobb és bal oldali izéi... Mondjuk egy olyan 30-es határig, Felette már előfordulnak egész komolynak kinéző, de továbbra is szarul szóló darabok.

    "Ja és hallottam már drágábbat is!"
    Én is, van valami klub, ahová most már beléphetek? Az általánosítás szép dolog a matematikában, a fizikában és a programozásban - sőt, komoly képesség - de az általánosító érveket jó lenne már elfelejteni. L. ~"kifosott 2.1 szarok". Különben sem nevezném túl kifejezőnek...

    Egy 2.1 azért az, mert van benne egy mélynyomó. Attól, hogy 2000Ft-os, még van benne. Lehet, hogy rossz minőségű, lehet, hogy berezonál az egész a francba, de attól még nem adhatják ki úgy, hogy "Nézzétek, kedves vásárlók! Itt az új modellünk, a B12-2000! Van benne egy mélynyomó, ami a mély tartományáért felelős, ez kb. 20-200Hz. Igaz, hogy a mélynyomónk nem képes ebben a hangtartományban egyetlen hang megszólaltatására sem, de legalább mélynyomó a neve!" Magyarán akármilyen szarul, de lesz benne mély. Ez 5e-es 2.0-ásoknál felejtős. A tweeterek dolgáról meg már szóltam fentebb.

    A kért véleményed pedig még mindig nem fejtetted ki. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák