Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • psyho85

    aktív tag

    válasz CsigaGyilkos #26738 üzenetére

    Nos, ha 5.1-en és 4.1-en nőttél fel akkor nyilván nem ugyan az egy bármilyen 2.0-ás rendszer.

    Ezt a hangerő dolgot nem értem, egyszer azt mondod, hogy jajj de jó füled van, másszor meg azt, hogy kell a tonna hangerő, és egy méter után nem hallod a hangfalat... Szerintem nem a feltétlen csak a hangnyomással van a baj, inkább az, hogy megszoktad, hogy az 5.1 teríti az egész szobára a zenét. Ha leülsz két bármilyen hangfal elé, létrehozol egy egyenlő szárú háromszöget, ahol két csúcson a két hangfal a harmadikban pedig te (a klasszikus lehallgatási háromszög), feléd fordítva a hangfalakat, akkor nyilván csak a sweet spotban szól jól, akkor érzékelhető rendesen a tér, magasak, stb. Ez kvázi minden 2.0-2.1-es rendszernél így van, persze játszanak a magassugárzók körül ilyen elliptikus tölcsér kialakítással, hogy szélesebb legyen a korrekt lehallgatási zóna, de attól még létező jelenség.

    Egyébként hallgass meg Propide Pro5 MkII-t a saját szubjával. Menj el a HitSpace-be, ott is szívesen segítenek, ott is sok hangfalat meg lehet hallgatni.

    És persze no offense, nem akarok mogorvának tűnni. :)

    [ Szerkesztve ]

    Álmában nagy folyó volt, de amikor felébredt, maradt kis patak. S csak csordogált tovább, mint könny az arcon, az óriás fák alatt.

Új hozzászólás Aktív témák