Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrgergoke

    aktív tag

    Ha valaki tudna esetleg segíteni, nagyon hálás lennék!

    Új felállás van. Eladom a Z4-et cakk-pakk, így marad az Edifier R160T Plus, amihez ugye szeretnék venni egy lehetőleg aktív mélynyomót. Közben eszembe jutott, hogy van itthon egy teljes 5.1-es házimozirendszer (Dimarson, tudom-tudom), aminek az erősítője halt meg véglegesen. Az aktív mélyekkel ahogy nézem, az a probléma, hogy a hátlapjukon van mindnek a szabályzója, én meg hozzászoktam a Z4 vezetékes távirányítójához.
    A kérdés a következő: lehet-e valahogy úgy egyszerre 2 különálló hangrendszert, egy 5.1-et és egy 2.1-et rákötni egy most vásárolandó erősítőre, hogy tudjam váltogatni alkalomadtán, hogy melyik szóljon és asztalról vezérelhető legyen a basszus? Hogy teljesen tiszta legyen a kép, hozzá kell tennem, hogy az 5.1-et csak azért akarom belenyomorgatni az amúgy is problémás ügybe, mert az csak kallódik itthon, senki sem használja, és ha nagy ritkán filmezek, hátha jobban szól, mint az asztali sztereo.

    Tehát szeretném összehozni a fenti rendszert. Az sem baj, ha a filmezések előtt mindig be kell dugdosni az amúgy kihuzigált vezetékeket, vagy kicserélni a 2.1-ével. Ilyeneken nem akadok fenn, csak működjön a dolog.

    A fentiek alapján akkor szeretnék venni egy erősítőt (nem kell semmi extra, költséghatékony megoldást keresek), illetve egy aktív mélynyomót (mondjuk használtan). OLX-en, a linkelt oldalon nézegettem őket, de őszintén szólva elképzelésem sincs, melyik szólhat normálisan, melyik megbízható márka.
    Az erősítőre egy tízesnél nem szívesen szánnék többet, a mélynyomó mondjuk max 25k, nagyon indokolt esetben 30k.

    Köszönöm szépen annak, aki veszi a fáradságot és segít!! :)

    https://rendeljkinait.hu/

Új hozzászólás Aktív témák