Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz HUAFBANDITA #19568 üzenetére

    " ... ha kínai ha nem akkor sem ér 5x ennyit az a Genelec!"

    Ha azt írnád, hogy Te nem hallottad ennyivel jobbnak a Genelec-et, akkor még mindig azt mondanám, hogy azért hallgatni kéne egy-két hétig és utána visszaváltani, de ha még ekkor is az lenne a véleményed, hogy továbbra se ér neked ennyit a Genelec, akkor azt mondanám, hogy ez már egy rendes vélemény.

    A "valami ér valamit" egyáltalán nem absztrakt, és ezt még megtoldottad egy előítélettel, szóval mindenféle bántás nélkül mondom, hogy ez csak billentyűzetkoptatás, semmi más. :N

    Kár azon lovagolni, hogy mi kerül annyiba és miért kerül annyiba.
    Ugyan addig nem olvastam vissza, hog ymelyik Yamaháról beszélgetünk, de elég sokat hallottam már az ákategóriában, tudom, hogy csodák nincsenek, és állíthatom, hogy az a Genelec minden objektív szempontból jobb, tehát a magasabb ár indokolt, és a Genelec áráért jelenleg nem tudok olyat, ami objektív szempontok szerint jobbnak bizonyulna, így az ár nem magasabb mint az indokolt (szerintem, de persze sok mindent nem hallottam még, lehet, hogy létezik olyan, ami ugyan azért az árért jobb). Hogy a kettő közti különbség kinek mekkora és mennyi pénzt hajlandó azért fizetni, az egy olyan kérdés, amire helyes válasz nincs, kár is belemenni.
    Azt tudjuk már, hogy Te nem fizetnél ki annyit hangfalra. Ha ez megnyugtat, én sem.

    Egyelőre olyan minőségbeli különbségekről beszélgetünk, ami bármely megfelelően türelmes ember számára hallható lenne, ha a lehetőségek adottak volnának ahhoz, hogy két hétig otthonában használhasson egy komolyabb rendszert, majd azt összevethesse az olcsóbbakkal. :)
    Csak nézd meg, hogy picit feljebb az alsó kategóriában mekkora különbséget fedeztek fel páran hallgatózásuk folyamán. Gondolod, hogy a 4-5-ször drágábbak nem szólnak jobban?

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák