Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ndruu

    MODERÁTOR

    válasz Aprósólyom #1349 üzenetére

    1., 2.1-es THX-es hangszóró például a Logitech Z-2300, vagy a Creative Megaworks 250D, de ezek nem az általad említett 10ezres kategória... (persze már gyártók is rendelkeznek ilyenekkel, de a THX minőséget meg kell fizetni, bár Z-2300-at láttam ma 22ezerért apróban)

    2., A Logitech X-230-ról túl sok jót sajnos nem írnak itt a topikban, véleményem az, hogy meg kell hallgatni (vagy havernál, vagy boltban, de boltban csalóka, mert nem jön vissza a szoba-feeling, így gyengébben teljesít boltban a rendszer) és csak utána megvenni.

    10ezre kategóriába sorolnám már a Logitech Z3-at is, hisz 11-12ezerért már kapható (újonnan), ez a rendszer lényegesen többet tud mint az X-230, picit drágább, de elég jó a hangzása (a jó itt szubjektív)... nekem is Z3 van és meg vagyok vele elégedve, igaz a középhangok nem túl erőteljsek, de gondolom nem vagy audiophil vagy komolyzene-rajongó...

    3., 2.0-ból tudnám még javasolni a Genius SP-HF 1250X -et, amiről pár jó véleményt már olvastam (sajnos még nem hallottam élőben, de nem lehet rossz... elvégre elég nagy cuccról van szó jelen esetben)
    Méretei: (szélesség*magasság*mélység): 180 x 335 x 212 mm
    Tömege: 9,7 kg

    meghallgat, aztán megvesz ha tetszik, ez a lényeg

    Harrrr!!!!

Új hozzászólás Aktív témák