ZTE Blade A1: Ujjlenyomat-olvasós telefon 100 dollár alatt

Felső kategóriás mobilok már csak nagyon ritkán nélkülözik a rendkívül gyors és a személyes adataink szempontjából remek biztonságot nyújtó ujjlenyomat-olvasót, egy ideje pedig már ez a funkció is szivárog lefelé, már a 120 dollár körüli UMi Hammer S is magáénak tudja ezt a funkciót. A ZTE viszont erre még egy lapáttal rátett a Blade A1-re hátulján ugyanis szintén található egy biometrikus azonosító.

ZTE Blade A1: Ujjlenyomat-olvasós telefon 100 dollár alatt
[+]

A készülék nem túl nagy, mindösszesen 142 x 70,2 x 8,9 milliméteres dimenziókkal bír, előlapján pedig 5 hüvelykes, 720 x 1280 pixel felbontású kijelző található. Hardveresen sem szégyenletes a felhozatal, MediaTek MT6735 került bele 1,3 GHz-es, négymagos Cortex-A53 processzorral, 2 gigabájtnyi RAM-mal és 16 gigabájtos, bővíthető háttértárral. Hátlapján 13 megaixeles, autofókuszos kamera látható szimpla ledes vakuval, elöl pedig 8 megapixeles érzékelő figyeli a szelfiző arcokat. A burkolata alatt 2800 mAh kapacitású akkumulátor kapható, a fotókon fehér és kék színben pompázik a kütyü, de lesz még belőle sárga, zöld és szürke változat is. A Blade A1 Kínában 600 jüanba, azaz körülbelül 27 000 forintba fog kerülni, remélhetőleg Európába is viszonylag korrekt áron jut el a mobil.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • 6 hüvelykes kijelzővel debütált az Axon MAX

    A ZTE egy phabletet dobott piacra, ami a Full HD felbontású kijelző mellett a Qualcomm középkategóriás rendszerchipjének friss változatát kapta meg.

  • Mobilarena TV: Olcsó ujjlenyomat-olvasó

    A ZTE Blade A1 névre hallgató készülék vendégeskedik ma nálunk, ami a biometrikus azonosítón kívül a nagyon kedvező ára, és a korrekt felszereltsége miatt is érdekes.

  • ZTE Blade A1- újra éles lehetne a penge

    Jól taktikázott a kínai gyártó: az ujjlenyomat-olvasó az egyik legdivatosabb extra manapság az okostelefonoknál, a ZTE pedig egy nagyon olcsó mobilba tett egy jó biometrikus szenzort.

Hirdetés