2018. június 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

ZTE Axon 7s variáns tűnt fel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFX Bench

A ZTE A2018 kódnevű eszköz nagyon hasonlít két, már létező ZTE Axon modellre, valószínűleg az egyik frissített variánsa lesz.

Hirdetés

A ZTE Axon 7s viszonylag ráncfelvarrásnak tűnt az Axon 7-hez képest, leszámítva a dupla kamerarendszert és a kormányzati felhasználásra szánt, speciális titkosítással felszerelt szoftvert. A két készülék között lényegében ennyi különbség van, plusz az Axon 7s Snapdragon 821-re váltott plusz 2 GB RAM mellett és eleve Android Nougat rendszerre kapta a MiFavour 4.0-s felületet.

A TENAA és most a GFX Bench adatbázisában megjelent eszköz látszólag pontosan megegyezik az Axon 7 alapmodellel, szintén Snapdragon 820-as alapokra épül 4 GB rendszermemóriával, viszont az Axon 7-tel ellentétben nem 20 megapixels főkamerát említenek a források, hanem a GFX Bench esetében egy 12 megapixeles 4K felvételre alkalmas szenzort, ami az Axon 7s esetében a 20 megapixeles modult egészíti ki, míg a TENAA ugye erre vonatkozó adatokat nem közölt. Viszont mindkét helyen 6.0.1-es Marshmallow rendszert jegyeztek.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.