Lesz dolga a Nothing ügyfélszolgálatának

Megindultak az első szállítmányok a Nothing első telefonjából, több vásárló hibás kijelzővel kapta meg mobilját. Zöldülések és pixelhalál egy nap alatt.

Nem indul jól Carl Pei új telefonjának a története. Miután múlt héten bemutatták a Nothing Phone (1)-et, a márkát régóta támogatók meg is rendelhették és már meg is kapták telefonjaikat, főként Indiában. Ezt követően többen jelezték a Twitteren és a Redditen, hogy kivetnivalót találtak a telefon minőségében, a kijelző ugyanis hajlamos bezöldülni, illetve a kameralyuk körüli pixelek elhalnak. Nem is egyedi esetről van szó, Twitteren az egyik vásárló jelezte, a Flipkarton keresztül megvásárolt telefont visszaküldte, majd miután kapott egy újat, az is ugyanúgy elzöldült.

Az előlapi kamera körüli pixelek a Beebom nevű portál telefonján három óra aktív használat után adták meg magukat, más twitterező azt írta, új telefonjának második napján egy óra használat után haltak el a pixelei. A Nothing egyelőre csak Twitteren keresztül reagált a hibákról szóló jelentésekre, hivatalos közleményt nem adtak ki az ügyben. Az is lehetséges, hogy csak az indiai piacra készült modelleket érinti a probléma, melyek indiai gyártósoron készülnek. Mindenesetre nem indul felhőtlenül a mobil karrierje.

Egy bezöldült Phone (1).
Egy bezöldült Phone (1). (forrás: Twitter) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés