Zeiss optikákkal érkezik a Vivo X60

December 29-ére tűzte ki a Vivo a startdátumot, és árulkodó a hátlap, amit már mutogat.

Az amolyan miniatűr gimballal szerelt Vivo X50 Pro jelezte: a BBK Electronics kötelékébe tartozó gyártó nagyon is komolyan veszi a kamerakérdést, és ezt a vonalat folyatja a Vivo X60 família is, amely két nappal Szilveszter előtt mutatkozik be Kínában, méghozzá 5 nm-es Exynos 1080 SoC-vel (kivéve a Snapdragon 765G-vel várt X60s-t).

A Vivo X60 család hivatalos posztere
A Vivo X60 család hivatalos posztere

A küllem marad az X50 Pro megjelenésénél, különösen nagy főkamerát kínálva felül, kisebb lencsékkel alatta. A kérdés leginkább az, hogy lesz-e az X60 Pro és a Pro+ között kamerát illető különbség, illetve, ha már itt tartunk: a fenti képen vajon két készülék van (az X60 egyszer, illetve az X60 Pro kétszer) avagy három, azaz a Pro+ is szemügyre vehető.

A kamerák közelebbről
A kamerák közelebbről [+]

A drágábbik variáns(ok) adatai mindenesetre ígéretesek: a főkamera kiemelkedően jó fényerejű, f/1,48-as rekeszértékű optikát kap a Zeiss jóvoltából, melynek logója feltűnt a kameraszigeten. Az ultraszéles egység 16, a periszkópos alsó zoomlencse pedig 125 mm-es fókusztávolsággal fog rendelkezni. A Vivo emellett remek képstabilizálást ígér, illetve Android 11-en alapuló OriginOS felületet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés