Hirdetés

Snapdragon 888-cal jön a legütősebb Vivo X60

Két exynosos Vivo után az X60 Pro+ Qualcomm chipsettel érkezik.

A Vivo X sorozata itthon ugyan nem kapható, ám fontos széria a telefonok között, hiszen az X50 Pro tavaly például gimbalnak titulált képstabilizálással és kolosszális hátlapi főkamera egységgel érkezett, a Pro+ pedig friss és ropogós, 50 megapixeles Sony szenzorral, a vegán bőr hátlap különleges megmunkálásáról nem is beszélve.

Hirdetés

Az X60 Pro csak két árnyalatban lesz elérhető.Az X60 Pro csak két árnyalatban lesz elérhető. A Vivo X60 Pro Kínában már piacon [+]

Az X60 és az X60 Pro december 30-án már bemutatkozott, méghozzá a csúcskategória aljára szánt, 5 nm-es Exynos 1080 chipsettel, aminél azóta eggyel erősebb Samsung lapka érkezett az Exynos 2100 személyében, de a két Vivo modell nem a Galaxy S21-ek ársávjában versenyez.

Az X60 Pro+ hivatalos posztere
Az X60 Pro+ hivatalos posztere (forrás: Weibo) [+]

A topkategóriás modell ugyanis az X60 Pro+ lesz, amely január 21-én, azaz csütörtökön mutatkozik be, és a poszterek alapján újfent a hátlapi kamerasziget lesz a leghangsúlyosabb terepelem, akár vegán bőr körítéssel. Jól látható, hogy immár nem egy, hanem két lencse nőtt igazán méretesre, ami alapján úgy tűnik, az ultraszéles egység is komolyabb stabilizálást kaphat.

Az X60 Pro+ két színváltozata
Az X60 Pro+ két színváltozata (forrás: GSM Arena)

A főszenzor 50 megapixeles Samsung ISOCELL GN1 típusú lehet 4:1-es pixel binninggel, ügyes algoritmussal akár 100 megapixeles fotókat is összehozva. Mindez kellően erős hardvert igényel majd, amit a Snapdragon 888 biztosít, akár 12/256 GB-os kivitelben, a gyorstöltés pedig 55 watton állapodhat meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Vivo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés