Xperia ZR – június végétől

Alig egy hete mutatta be a Sony a Japánban SO-04E néven piacra dobott vízálló készülékének nemzetközi kiadását, mely akár másfél méter mélyen is ideális eszköz lehet Full HD videók és magas dinamikatartományú fotók felvételére. Az Android 4.1 Jelly Bean alapokon nyugvó készülék az Xperia Blog állítása szerint Hollandiában 479 eurós áron lesz elérhető valamikor július elején, ám a Sony hivatalos Facebook oldalán indított játékának szabályzata szerint a nyeremény értéke 400 euró körül lehet, melyet egy szerencsés meg is nyerhet. Az IP58 tanúsítvánnyal is rendelkező, 131 x 67,4 x 10,4 milliméteres és 140 grammos Xperia ZR BRAVIA motorral meghajtott, 4,6 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos OptiContrast AMOLED megjelenítőt, 13 megapixeles Exmor RS kamerát, HSPA+ hálózati támogatást, GPS, WLAN, Bluetooth 4.0 és NFC modult, 1,5 GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro processzort, 2 GB RAM-ot és microSDHC kártyafoglalatot kapott.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Bemutatkozott a vízálló Xperia ZR

    Vízalatti Full In videók és 13 megapixeles HDR fotók készítésére optimizált okostelefont mutatott be a Sony.

  • Xperia blog: Sony specifikus applikációk

    Az Xperia blogsorozat mostani részében a Sony Mobile által gyárilag telepített kimondottan, japán gyártó specifikus programokról esik szó.

  • Készül a vízálló Xperia ZR

    Rövidesen egy újabb vízhatlan okostelefonnal bővítheti kínálatát a Sony, mely a jelenlegi csúcsmodellnél kisebb és ellenállóbb lesz.

  • Sony Xperia ZL - kicsivel jobb

    Együtt mutatták be az Xperia Z-vel, azonban utána nagy csönd lett körülötte, pedig a ZL több egy szimpla átnevezésnél, valamiben jobb, valamiben nem.

Hirdetés