Xiaomi Redmi S2 a láthatáron?

Egyre többször fordul elő, hogy kiszivárgott ROM-okból, firmware fájlokból derülnek ki olyan adatok, amik egy bemutatás előtt álló készülékről szólnak. Most egy rendkívül olcsó Redmi mobilról szólnak az információk, 18:9-es, 1440 x 720 pixeles LCD kijelzővel, MSM8953, azaz Qualcomm Snapdragon 625 rendszerchippel, 16 GB-os belső tárolóval. Valószínű, hogy 2-3 GB RAM-ra lehet számítani, az viszont biztosnak tűnik, hogy a tárolója microSD-vel bővíthető lesz.


[+]

Kiderült továbbá az is, hogy 12 (IMX286 vagy OV12A10) + 5 (Samsung S5K5E8) megapixeles hátlapi kamerát kap, előre pedig ugyanazt a Samsung szenzort, ami hátul másodlagos lesz. Nem marad ki az elektronikus képstabilizálás, a portré mód és az arcalapú feloldás. A Redmi S2-nek tippelt mobil 3080 mAh kapacitású akkumulátort és Android 8.1 Oreo rendszert, üzemideje várhatóan átlagon felüli lesz. Elsőként az indiai és kínai piacokon jelenhet meg rendkívül kedvező áron.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 5 - koncepcióváltás

    A kis telefon, gigászi telep elvet a Xiaomi méretes képernyő, szűkösebb kávák koncepcióra cserélte, a méretes telepet pedig beáldozta. Az eredmény jó, de erős a házon belüli konkurencia.

  • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

    Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

  • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

    Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

Hirdetés