2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Xiaomi Redmi S2 a láthatáron?

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: XDA Developers

Nagyon olcsó, de 18:9-es kijelzővel és dupla kamerával szerelt okostelefon jöhet a gyártótól hamarosan.

Hirdetés

Egyre többször fordul elő, hogy kiszivárgott ROM-okból, firmware fájlokból derülnek ki olyan adatok, amik egy bemutatás előtt álló készülékről szólnak. Most egy rendkívül olcsó Redmi mobilról szólnak az információk, 18:9-es, 1440 x 720 pixeles LCD kijelzővel, MSM8953, azaz Qualcomm Snapdragon 625 rendszerchippel, 16 GB-os belső tárolóval. Valószínű, hogy 2-3 GB RAM-ra lehet számítani, az viszont biztosnak tűnik, hogy a tárolója microSD-vel bővíthető lesz.


[+]

Kiderült továbbá az is, hogy 12 (IMX286 vagy OV12A10) + 5 (Samsung S5K5E8) megapixeles hátlapi kamerát kap, előre pedig ugyanazt a Samsung szenzort, ami hátul másodlagos lesz. Nem marad ki az elektronikus képstabilizálás, a portré mód és az arcalapú feloldás. A Redmi S2-nek tippelt mobil 3080 mAh kapacitású akkumulátort és Android 8.1 Oreo rendszert, üzemideje várhatóan átlagon felüli lesz. Elsőként az indiai és kínai piacokon jelenhet meg rendkívül kedvező áron.

Hirdetés

Előzmények

 • Xiaomi Redmi 5 - koncepcióváltás

  A kis telefon, gigászi telep elvet a Xiaomi méretes képernyő, szűkösebb kávák koncepcióra cserélte, a méretes telepet pedig beáldozta. Az eredmény jó, de erős a házon belüli konkurencia.

 • Xiaomi Redmi 4A - ennél nem tudsz jobbat

  Bruttó végfelhasználói árat figyelembe véve is rendkívül olcsó a kínai gyártó új modellje, ráadásul semmilyen komoly kompromisszumot nem kell kötnünk a mindennapi használat közben.

 • Xiaomi Redmi 3 - szépségbe zárt szörnyeteg

  Mutatós fémház, nyolcmagos rendszerchip, visszafogott méret és kolosszális akkumulátor a középkategória alsó felében – a Xiaomi már megint odapörköl a konkurenciának.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.