Újabb változat tűnt fel a Redmi 10-ből

A Redmi 10 (2022) lehet a rejtélyes eszköz, amiről egyelőre csak a Geekbench árulkodik.

Xiaomi 21121119VL néven listázott a Geekbench egy még be nem jelentett készüléket, mely valószínűleg a Redmi 10 2022-es változata lesz, egyelőre kérdéses, hogy milyen különbségekkel. A processzor a kiszivárgott adatok alapján nem változik, a MediaTek Helio G88 dolgozik majd a telefon idei változatában is. Hasonlókép maradnak a kamerák is, 50 megapixeles lesz a széles látószögű főkamera és 8 megapixeles az ultraszéles egység.

A szoftver Android 11 a Geekbench szerint, azt egyelőre nem tudni, hogy a MIUI melyik verziója, bár én a 13-ast tippelném, hogy az újracsomagolt telefon jobban illeszkedjen az új Redmi Note-okhoz. A rendszermemória biztosan marad 4 GB, az integrált tárhely méretéről egyelőre nem tudni, de a GSM Arena szerint opció, hogy nagyobb tárolót kap a mobil.

Állítólag ez a Redmi 10 (2022)
Állítólag ez a Redmi 10 (2022) (forrás: Geekbench)

Ugyanez a modellszámú telefon pár hónapja az EU-s hatóságoktól tanúsítványt kapott, onnan tudni, hogy 22,5 wattos töltő jár a dobozban a készülék mellé, az akkumulátor pedig 4900 milliamperóra, ami minimálisan kisebb, mint a Redmi 10-ben. Azt, hogy a telefon mikor és hol kerül piacra, egyelőre nem tudni, korábban azt jósolták, a belépőszintű készülék Indiában lesz forgalmazva a Xiaomi 11T szériával együtt, ám ez végül elmaradt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés