Hirdetés

WP blog: Exkluzív alkalmazások ATIV tulajdonosoknak

A Samsung egyelőre csak egyetlen Windows Phone 8 alapú telefonnal van jelen a palettán, az ATIV S mellé azonban szépen szállingóznak az exkluzív szolgáltatások. Nemrég az NFC alapú fájlküldésre használható ATIV Beamről rántották le a leplet, a napokban pedig kettő, kizárólag az említett készülékre elérhető program érkezett az alkalmazásboltba.

Az első program a Manga Camera névre hallgat, az alkalmazás a fotóink rajzolt képpé történő átalakításában tud segíteni. A végeredményt valós időben láthatjuk, a program pedig lencseként is elérhető, azaz a kameraszoftver segítségével is készíthetünk rajzolt jellegű fotókat. A Manga Camera ezen a linken tölthető le.

A második versenyző a Manga Camerához hasonló témakörben indul, a Paper Artist azonban a fényképek készítésének lehetősége mellett a már meglévő fotókat is rajzolt stílusú képekké tudja varázsolni. A több, mint harminc stílus mellett számos keret is elérhető, a képeket pedig rajzokkal is tudjuk díszíteni. Az alkalmazás ezen a hivatkozáson keresztül tölthető le.

Előzmények