Hirdetés

WP blog: Megújult az App Hub

Megújult a Microsoft hivatalos Windows Phone fejlesztői portálja, az eddig App Hubként ismeretes oldal immár Dev Center néven várja a látogatókat. A névbeli megújulás mellett azonban jó pár további újdonsággal is készült a redmondi gyártó, a mai cikkben a legfontosabbakat mutatjuk be.

A név mellett a weboldal címe (azaz az URL) is megváltozott, immár hírekről és eseményekről is olvashatunk a lapon. A részben új dizájnnak köszönhetően a felhasználói élmény is javult, a látogatók gyorsabban hozzá tudnak férni a fontos fejlesztői tartalmakhoz. A mély MSDN-integráció mellett fontos, hogy a fórummotor közös a Windows 8-as oldallal, így nem szükséges új regisztráció a használathoz.

Kibővült a támogatott országok listája is, immár 178 országból regisztrálhatnak a fejlesztők, az alkalmazásbolt kínálata 191 országban érhető el, melyből 115 fizetős alkalmazások számára is nyitva áll. Megújult a reporting és az szoftverek feltöltésének menete is, a WP8-as programok esetében pedig az alkalmazáson belüli vásárlás is elérhető. Ezek mellett rengeteg kisebb és nagyobb változást lehet tapasztalni, a teljes listáért a hivatalos oldal idevágó bejegyzését ajánljuk.

Előzmények