Visszatérhet az egy éves ciklusra a Sony

Hirdetés

A legnagyobb gyártók külön sajtóeseményt tartanak majd Barcelonában, hogy a legújabb csúcskészülékeiket bemutassák. Az Samsung által fabrikált Galaxy S6 és S6 Edge mellett a HTC boszorkánykonyhájában készülő One M9 és az LG által fejlesztett G4 is leleplezésre kerülhet, valamennyi újdonságról lehet hallani híreket mostanság. A Sony háza táján viszont messze nincs ennyire nagy mozgolódás, sőt, a szóbeszédek szerint még külön eseményt sem tartanak a Mobile World Congress alkalmával.

Az Xperia Blog most ismeretlen forrásokra hivatkozva állítja, hogy ennek oka az lehet, miszerint a japán gyártó még nem készült el legújabb zászlóshajójával, az Xperia Z4-gyel. Annyira egyébként nem lenne meglepő a történet, hiszen korábban a Sony évente újította meg felső kategóriás termékpalettáját, majd hirtelen a fél éves ciklusra tértek át. A gyors változtatásoknak persze nincs sok értelme, hiszen így a korábbi modellek tulajdonosai jogosan morgolódhattak, plusz gyors technológiai fejlődés ide vagy oda, ennyire nem érdemes rohanni. Egy tavaly júniusi kérdőív szerint (amit a PhoneArena készített) ráadásul a felhasználók 70 százaléka egyáltalán nem bánná a lassulást, szóval nem kizárt, hogy inkább majd csak a berlini IFA kiállításon dobbant nagyot a Sony, melynek zászlóshajójából Full HD és QHD képernyővel szerelt variánsa is napvilágot láthat majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Fotókon az Xperia Z4?

    Az egyik internetes portál postafiókjában több olyan fotó is felbukkant, amelyeken állítólag a Sony Xperia Z4 látható.

  • Ütős lehet az Xperia Z4

    Az elérhető legerősebb hardveres kombinációval, megnövekedett méretű és felbontású kijelzővel és továbbfejlesztett kamerával érkezhet a „Sony Xperia Z4” kémhírek szerint.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

Hirdetés