Videón látható a Passport okosbillentyűzete

Hirdetés

A BlackBerry Passportról már sokszor esett szó, a kanadai gyártó újdonsága rövidesen hivatalos bemutató keretében kerül leleplezésre. Az eddig maximum csak képeken látott masináról most a Carphone Warehouse készített egy demó videót. A rövidfilmen egyébként egész sok minden látható, a fókuszba pedig az okosbillentyűzet működése került.

Ahogyan azt várni lehet, a klaviatúra tökéletesen és könnyedén használható, az érintésérzékenységnek köszönhetően pedig a különféle gesztusokat is támogatja. Egy balra irányuló legyintéssel például a szavakat lehet törölni, az ujjunkat felfelé és lefelé csúsztatva pedig görgetni lehet. A formaterv szépségét a fém keret adja, melynek jobboldalán egy külön gombot dedikáltak a BlackBerry Assistant elérésére, amin keresztül keresni lehet az interneten, vagy akár emlékeztetőket lehet készíteni.

Az eredeti videó egyébként már törlésre került, ám más felhasználónév alatt nem túl meglepő módon továbbra is elérhető. A Passport szeptemberben érkezik hivatalosan, hardveres téren mindenképpen előrelépést jelent a készülék az elődmodellekhez képest, a motorháztető alatt a Snapdragon 800 chipset dolgozik majd, 3 GB RAM és 32 GB-os belső tárhely társaságában, a kijelző pedig a hírek szerint 4,5 hüvelyken lesz képes Full HD felbontásra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés