2019. január 16., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tablet rovat

Vége az iPad Mini-szériának?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Apple-közeli források tudni vélik, hogy a több generációt megélt, nyolchüvelykes iPad Mini 4 utód nélkül hagyja el a piacot.

Hirdetés

Az Apple egykori, legendás vezetője, Steve Jobs még az első iPad Mini bemutatása előtt tartotta fölöslegesnek a 10 hüvelyk alatti tableteket, ám 2012-ben még nagyon más volt ez a piac: nem volt 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone, a hagyományos iPad is jóval nagyobb és nehezebb volt a jelenlegi Air-termékvonal tagjainál. Így végül a piaci igényeknek megfelelően megszületett a nyolchüvelykes gép, ami eddig négy generációt élt meg, legutóbb 2015 szeptemberében frissült.


2015 óta fut a jelenlegi, negyedik generációs gép [+]

Most azonban Apple-közeli, belsős források állítják, hogy felesleges a WWDC-t várnia annak, aki új iPad Minire kíváncsi, hiszen bár a tabletpiac összességében is nagyot szűkült, a legkisebb gép vált leginkább áldozattá az elmúlt évek alatt. Az óriáskijelzős mobilok világában ez persze érthetőnek tűnik. Szóval, aki új iPad Minire vágyik, érdemes gyorsan betáraznia a 4-ből, hiszen jó eséllyel utód nélkül fog eltűnni a palettáról.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.