Vége az iPad Mini-szériának?

Hirdetés

Az Apple egykori, legendás vezetője, Steve Jobs még az első iPad Mini bemutatása előtt tartotta fölöslegesnek a 10 hüvelyk alatti tableteket, ám 2012-ben még nagyon más volt ez a piac: nem volt 5,5 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone, a hagyományos iPad is jóval nagyobb és nehezebb volt a jelenlegi Air-termékvonal tagjainál. Így végül a piaci igényeknek megfelelően megszületett a nyolchüvelykes gép, ami eddig négy generációt élt meg, legutóbb 2015 szeptemberében frissült.


2015 óta fut a jelenlegi, negyedik generációs gép [+]

Most azonban Apple-közeli, belsős források állítják, hogy felesleges a WWDC-t várnia annak, aki új iPad Minire kíváncsi, hiszen bár a tabletpiac összességében is nagyot szűkült, a legkisebb gép vált leginkább áldozattá az elmúlt évek alatt. Az óriáskijelzős mobilok világában ez persze érthetőnek tűnik. Szóval, aki új iPad Minire vágyik, érdemes gyorsan betáraznia a 4-ből, hiszen jó eséllyel utód nélkül fog eltűnni a palettáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Háromféle iPad Pro érkezhet tavasszal

    Az Apple A10X rendszerchip már borzolgatja is a kedélyeket, igen ütősnek ígérkezik.

  • Apple iPad Pro - almafelfújt

    Az almás vállalat egy 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagéppel örvendeztette meg a nagyközönséget: az iOS 9 érezhetően nincs még erre felkészülve, viszont a hardver bivalyerős.

Hirdetés