Hirdetés

Védőtok már van a Honor 20-hoz

Még abban sem lehetünk biztosak, hogy így fogják hívni, de a tokfotók már érkeznek a hamarosan bemutatásra kerülő mobilról.

Hirdetés

A Honor 10 tavaly április végén mutatkozott be, tehát a szokásos, egyéves hardverfrissítési ciklusokkal számolva szinte biztosra vehető, hogy hamarosan itt az utód, amit minden valószínűség szerint Honor 20 névre fognak keresztelni. Kevés dolog derült eddig ki a termékről, az viszont biztos, hogy a 17-én sorra kerülő Honor 20i-nél jóval komolyabb eszközre kell számítani, a nemrégiben több helyről érkezett, vélhetően megbízható forrásból származó tokfotók P30 Pro-jellegű kamerakialakításról árulkodnak, legalábbis az elrendezést és a segédszenzorokat tekintve.

[+]

Mivel a hátlapon nincs ujjlenyomat-olvasónak hely, jó eséllyel a kijelzőbe, optikai módon építik ezt be, így aztán az OLED kijelzőtechnológia is erősen valószínű.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

Hirdetés