Variációk kameramodul témára

Az LG nem csak az Explorer szériában kísérletezik. Egy ilyen kamerakialakításhoz mit szólnánk?

A 91mobiles birtokába jutott exkluzív CAD-rendereken elvileg az LG Q szériájának jövő évi modellje látható, esélyesen a Q63 vagy a Q83. A középkategóriás készülék nem is lenne különösebben érdekes, de a 6,5 hüvelykes, előlapi kameracseppel szerelt készülék védőüvege sík, a 164,5 x 76,3 x 7,8 milliméteres házban pedig egy 3,5 milliméteres jack is elfért. Több konkrétumot egyelőre nem tudunk, kivéve a dizájnt.

További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

Vagy legalábbis dizájntervet. A 3D renderek alapján a készülék hátlapján egészen egyedi elrendezésben találjuk a három, ismeretlen felbontású és képességű szenzort. Háromszög alakzatban. Személy szerint értékelem a kreativitást és el tudom képzelni, hogy ez tud jól kinézni, de legrosszabb esetben is messziről is jól láthatóan azonosítható lesz az eszköz. És az oldalra helyezett hagyományos ujjlenyomat-olvasó is praktikusnak tűnik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Az LG nagyon komolyan veszi a dizájnt

    Nem csak az extrém kialakítású készülékek esetében nyúlnak bele az egyediségbe. Úgy tűnik, a középkategória is kiemelkedő szeretne lenni.

Előzmények

  • Új modell várható az LG Explorer szériában

    Utalás szintjén már a Wing hivatalos bemutatóján felbukkant az LG következő különlegessége.

  • LG Wing - szárnyas fejvadász

    Merész, bevállalós készülék, amit nem csak lehet, kell is szeretni ahhoz, hogy valóban praktikusnak lássuk a kialakítását - mindez persze nehezen indokol bő 50%-os felárat egy hasonló képességű felső-középkategóriáshoz képest.

Hirdetés