Valódi felvételek a még be sem jelentett Moto készülékről

Hirdetés

Többször előkerültek már teszteredmények egy bizonyos XT-1662, illetve XT-1663-as kódszámon jelzett készülékről, amelyek valószínűleg a Moto M családba fognak tartozni. Az XT-1662-es jelzetű Moto már a kínai hírközlési hatóságot is megjárta, ahol fény derült a specifikáció egyes elemeire. Az információk alapján az M széria középkategóriás megoldás lehet, a kódszámok alapján többféle méretben.

Az TENAA adatbázisa alapján az XT-1662 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt fog kapni, a látszólag egybeöntött, az antennacsíkokból ítélve fém házban pedig a MediaTek Helio P10-es chipsetjét találjuk 3 GB rendszermemóriával egyetemben. Adattárolni 32 GB terjedelemben tudunk majd. A 16 megapixeles hátlapi főkamera alatt LED villanó, majd az ujjlenyomat-olvasó felülete látszik. Elől 5 megapixellel számolhatunk, a tápellátásért pedig 3000 mAh-s akkumulátor felel.


[+]

Az XT-1663-as verzió lényegesen érdekesebb, noha kevesebbet tudunk róla, a GFX Bench adatbázisának köszönhetően a lényeget úgy tűnik, igen: kifejezetten kis kijelzővel szerelt mobilra számíthatunk, ami számszakilag 4,6 hüvelyket jelent, szintén Full HD felbontással. A rendszermemória ebben az esetben is 3 GB-ot mutat, viszont a nyolcmagos, maximum 1,5 GHz-re skálázott négyes klasztert integráló MT6750-es SoC-kal.


[+]

Nem lenne meglepő, ha a Lenovo égisze alatt működő Moto brand valóban előállna egy kis képátlójú, de kulturált hardverrel szerelt eszközzel, ugyanis már többször előkerült a specifikáció, csak mindig más néven, lévén a bejelentés nem hogy nem történt meg, de szó se volt róla. A Moto X-ről viszont igen, ami a CCC (Chines Compulsory Certificate) adatbázisában is fellelhető, csak éppen XT-1662-es kódszámmal, amihez ott a 4,6 hüvelykes képátló tartozott. A verziók nem teljesen világosak, az információk nem hivatalosak, annyi viszont lassan elég valószínű, hogy a készülékek önálló termékkategóriát fognak képviselni, vélhetően egy sokak által hiányolt, kompaktabb kiadású eszközzel a soraikban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés