Lassan tényleg érkezhet a Moto M

A XT-1662-es jelzetű Moto készülék már nyáron megkapta a kínai Hírközlési Hatóság jóváhagyását, valamint hasonló típusszámon benchmark eredményekben is felbukkant(ak) új Moto készülék(ek). A most megjelent promóciós renderképeken és valódi felvételeken látható készülék ránézésre megegyezik a TENAA adatlapján és a korábban kiszivárgott felvételen látottakkal, amin a hátlapi ujjlenyomat-olvasó a legérdekesebb elem: ez lenne, vagy lesz ugyanis az első Moto, aminek a hátuljára szerelték a biometrikus azonosítót.


(forrás: TechDroider) [+]

A Hírközlési Hatóság által engedélyezett specifikáció középkategóriás felszereltséget mutat, ami jelesül MediaTek Helio P10-es chipsetet és 3 GB rendszermemóriát jelent 32 GB belső tárhellyel. Az igazolt modellszám esetében 5,5 hüvelykes, Full HD kijelzőre számíthatunk, kamerából pedig 16/8 megapixel áll rendelkezésre. A valószínűleg Android 6.0-val induló készüléket 3000 mAh-s telep élteti.


[+]

Az XT-1663-as verzióról eddig csak egy GFX Bench adatlapot láttunk, ami csak annyiban érdekes azon kívül, hogy a kódnévben mindössze egy számban tér el a fentebb körvonalazott Moto készüléktől, hogy 4,6 hüvelykes képátlót mutat. Mindezek alapján elképzelhető, hogy az XT-166x széria több készülékkel mutatkozik be, egyes források szerint viszont Moto M és Moto M Plus néven 6 hüvelykes kijelzővel, de várhatóan még az év vége előtt. Sajnos a kis képernyővel szerelt megoldásról továbbra sem özönlenek az információk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés