Uniformizálja telefonjait a Samsung

A Galaxy M54-ről szivárogtak ki képek, alig lehet megkülönböztetni az A-szériától.

Hirdetés

Sajtónak szánt képek szivárogtak ki a Samsung Galaxy M54-ről. A készülék az általunk is tesztelt és itthon is forgalmazott Galaxy M53 5G utódja, viszont egyelőre arról nincs információ, hogy az M54 mikor kerül piacra. A legvalószínűbb a február, az elsejei S23-premiert követő időszak, ám várhatóan India és a távol-kelet kapja majd meg az új M-szériás mobilt elsőre, a globális értékesítés később indulhat majd.

Samsung Galaxy M54 5G kék színben.
Samsung Galaxy M54 5G kék színben. (forrás: MySmartPrice) [+]

A képekből kiderül, hogy az új S- és A-széria megjelenési jellemzőit örökli majd az M54 is, vagyis a hátlapon egymás alá rendezett, különálló kamerák egységes szenzorsziget nélkül, hasonlóan az S22 Ultrában látottakhoz. Az előlapon marad a pötty alakú bevágás a kamerának, mellette pedig a viszonylag vékony kávák ölelte AMOLED kijelző. A képek alapján egyértelmű, hogy az ujjlenyomat-leolvasó marad a jobb oldali bekapcsoló gombban, nem kerül a kijelzőbe.

Az M54 5G ezüstös színben.
Az M54 5G ezüstös színben. (forrás: MySmartPrice) [+]

A két színben várható mobil Android 13-as One UI 5.0-val érkezik majd, ezt a Samsung Exynos 1380 SoC rajzolhatja majd ki a kijelzőre. A telefon a Geekbench adatbázisában jelent meg Samsung s5e8835 SoC-t használva, ez cáfolta a korábbi pletykát, mely szerint Qualcomm Snapdragon 888 rendszerchipet használna a mobil.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés