Újratervezik az eredeti, hajlítható kagylótelefont

A Razr 2022 külleme eltér majd az elődökétől.

Egy dolog, hogy a Royole Flexpai, a Galaxy Fold és a Mate X divatot teremtett hajlítható megjelenítőjével és összecsukható kivitelével, másik, hogy ettől még jókora tablet/telefon hibridek lett, és a közönség azonnal megszerette a Motorola kompaktabb variációját.

Az eredeti, hajlítható Motorola Razr
Az eredeti, hajlítható Motorola Razr [+]

A Razr 2019 hosszúkás, 6,2"-es belső kijelzőjével ugyanis felélesztette a jóval könnyebben zsebre vágható kagylótelefon vonalat, csak hajlítható megjelenítővel, amit az 5G-s variáció követett, leadva pár grammot. 2020 viszont rég volt, és egy ideig a Razr vonal csendben maradt – hamarosan jöhet azonban az újratervezett darab.

A Razr 2022 kémfotója összecsukott állapotban
A Razr 2022 kémfotója összecsukott állapotban (forrás: 91mobiles) [+]

A 91mobiles jutott hozzá két kémfotóhoz és egy adag pletykához, és mindjárt látható a különbség összecsukott állapotban, az aszimmetrikus formát Z Flip-szerű, szimmetrikusabb kivitelre cserélve. A Razr 2022 láthatóan még prototípus fázisban van, de már működik és a júliusi-augusztusi kínai start előkészületei is folynak.

A Razr 2022 nyitva
A Razr 2022 nyitva (forrás: 91mobiles)

A forrás két variációban, Snapdragon 8 Gen 1-gyel és Gen 1+-szal várta a Razr 2022-et, az utóbbi chip gyártása azonban állítólag késik, úgyhogy a gyorsan melegedő előbbi lehet a befutó 8/256 és 12/512 GB-os konfigurációban. Ez combosabb vas az elődökhöz viszonyítva és a kamera is erősíthet. Többet egyelőre viszont nem tudni, mindenesetre annyira népszerű mostanság a hajlítható kagylótelefon, hogy ha sikerül időben, eleget gyártani, az idei Razrt is el fogják kapkodni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés