Újabb teljes képernyős Nubia várható

Hirdetés

A gyártó hivatalos Weibo oldalán közzétett előzetes szerint hamarosan új, kvázi kávamentes készüléket mutat be a Nubia brand. Legutóbb a játékélményre és életérzésre fókuszáló Nubia Red Magic került forgalomba, előzőleg pedig egy középkategóriás, valamint a csúcsmodell mini variánsa mutatkozott be 18:9-es képaránnyal; szenzorsziget nélkül. Az előzetesen látható sematikus rajz alapján ez most lehet, hogy megváltozik.

Nem alaptalan azt feltételezni, hogy a következő készülék a Z18 lesz, tekintve, hogy széria korábbi modelljei, a Z17 és Z11 is nyáron mutatkoztak be, nem sokkal a mininek csúfolt variánst követően. A 3.0-s kitétel egyáltalán nem egyértelmű, a szelfikamera elhelyezkedéséből viszont új kialakításra számítunk. Legalábbis valamiféle szenzorsziget nélkül igen nehéz lenne a képen látható helyre pakolni az előlapi szenzort.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Nubia Red Magic

    Gamer okostelefon érkezik a kínai gyártótól. Az ára nem túlzó, viszont a tavalyi Snapdragon 835 alapjaira épül

  • Bemutatkozott a Nubia Z18 Mini

    Egy új generációt nyit meg a ZTE-hez tartozó márka újdonsága, noha az továbbra is érdekes, hogy mennyire nagy készüléket hívnak mininek.

  • Nubia Z17 mini - nem a méret a lényeg

    A ZTE almárkájának idei csúcsmodellje mini verzióban is kiadásra került, ami még mindig remek teljesítményt jelent, csak fizikailag kisebb és szerényebb hardver intézkedik.

Hirdetés