Komoly teljesítményre számíthatunk a Nubia várható csúcsmodelljétől

A vélhetően Nubia Z18 néven közeljövőben várható csúcsmodellről eddig annyit tudunk, hogy szándékai szerint újradefiniálja a kávamentes kialakítás fogalmát. Erősen esélyes, hogy az első előzetesben sejtetett 3.0-s kialakítás sem szenzorszigetet, sem megjelenítő körüli holtteret nem alkalmaz majd, hasonlóan a Lenovo által részleteiben felfedett Z5-ös modelljéhez. A Lenovo azért is érdekes a műfajban, mert ugyan megkaptuk a puzzle következő darabját, a készülék bal alsó negyedét ábrázoló képen nincs bekapcsolva a kijelző, így nem egyértelmű, hogy pontosan és valójában meddig is tart a hasznos terület.

Chang Cheng, a Lenovo alelnöke a Weibo poszt leírásában azért tett egy homályos utalást: Könnyebb lenyűgöző kijelzőt tervezni, mint megpróbálni elrejteni egy titkot az egyik sarokban. Jelentsen ez bármit is. A Nubia formavilágát viszont egy kétes eredetű, de legalább valódi fotónak tűnő képről lehet megtippelni, ahol valóban teljes kávamentesség a jellemző, viszont pont egy Essential PH-1 szerű szenzorsziget helye van taktikusan kiégve.

Az AnTuTu képernyőfelvétel viszont teljesen jól olvasható, aminek alapján a Nubia Z18 kiemelkedő teljesítménnyel várható. Valószínűleg tényleg a Snapdragon 845-ös szett követte el a megegyező hardverrel szerelt eszközök között is kimagasló eredményt 8 GB operatív memóriával társítva. A teszteredményt Ni Fei, a Nubia brand vezérigazgatója tette közzé saját Weibo oldalán.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés