Újabb nyomógombos telefonon dolgozik a Unihertz

A Titan és a Titan Pocket után a BlackBerry Key 2-höz hasonló mobilt dobhat piacra a különleges készülékeket gyártó cég.

Hirdetés

Egyelőre csak egy videó és fotó látott napvilágot a Unihertztől, amin egy új, QWERTY billentyűzettel szerelt készülékhez próbálnak kedvet csinálni. A részben közösségi finanszírozásból dolgozó gyártó két mini klaviatúrás okostelefont dobott már piacra a BlackBerry Passportból sokat átemelve, ezek közül a kisebbiket, a Titan Pocketet korábban Bog tesztelte is.

A kedvcsináló fotó alapján a forma és a billentyűzet kialakítása a BlackBerry Key mobilokra hajaz majd az új telefonon, és nagyjából ez minden, amit tudni lehet. A TCL után az Onward Mobility próbálkozott a BlackBerry márka felélesztésével, a licencet azonban elvesztették, így a beharangozott 5G-s BlackBerry csak álom maradt. A Unihertz licencek helyett maga fejleszt, ennek következménye, hogy sem a billentyűzetük, sem az operációs rendszerük minősége nem érte el azt a szintet, amiért anno a BlackBerry telefonokat imádták az emberek. Talán idén.

Előzmények

Hirdetés