Újabb merényletre készül a HMD a múlt ellen?

Legalábbis az eddigi tapasztalataink alapján sosem sült el jól, amikor a HMD egy egykori ikonhoz nyúlt.

A HMD az MWC-n vázolta a brand terveit, ami ugye javarészt saját márkás portfóliót jelent (HMD - Human Mobile Devices), de arról is biztosították az érdeklődőket, hogy továbbra is lesznek Nokia telefonok, a Barbie-s téma mellett például egy újabb ikonikus modell a múltból, ami a hivatalos előzetes alapján nem lehet más, csak a Nokia 3210, ami pont hétfőn volt 25 éves.

A Nokia 3210 volt a legendás és méltán rendkívül sikeres 3310-es közvetlen elődje. A 3210 kínált elsőként antenna nélküli dizájnt, Snake játékot és csengőhang-szerkesztőt, ami akkoriban meglehetősen komoly felhozatalnak számított a kategóriában Kíváncsian várjuk, hogy a HMD most mit kezd a 3210 örökségével, mert eddig finoman szólva sem remekeltek a műfajban, pedig nem egyszer próbálták meg. És egyre csak kínosabb volt az egész.

Előzmények

  • MWC 2024: Titkok, HMD, Barbie

    Ikonikus Nokia újrája is érkezik, és van, amit majd Magyarországon gyártanak.

  • Nokia 5310 (2020) - ismét saját kapuba

    Nagyon várjuk azt a HMD-s Nokiát, amelyik tényleg büszkén viselheti majd hivatkozott elődje nevét: előrebocsátjuk, ez nem az a mobil, de ettől függetlenül érdemes megvizsgálni, mit nyújt 18 ezer forintért.

  • Nokia 8110 4G - banánköztársaság

    Vannak dolgok, amiket nem érdemes újragondolni. A Nokia 8110 tipikusan ez a dolog. Az úgy volt jó, ahogyan volt, emez viszont…

  • Nokia 3310 - tolat a nosztalgiavonat

    Kétségtelenül az idei év mobilos poénja, hogy a HMD visszahozta a 3310-est. Ami egyébként telefonként is ki tud szolgálni bizonyos igényeket, de ne homályosítsa el ítélőképességünket a nosztalgia.

Hirdetés