Újabb Meizu mobilról közölt információkat a TENAA

Hirdetés

Bő fél évvel a Meizu metal megjelenése után nemsokára érkezhet az utód, legalábbis a TENAA oldalán már felbukkant egy külsőleg nagyon hasonló, ám belső tulajdonságait tekintve eltérő modell. Elméletileg marad tehát az 5,5 hüvelykes Full HD kijelző, az ujjlenyomat-olvasó, ám a burkolat alá MediaTek Helio P10 kerülhet 1,8 GHz-es, nyolcmagos Cortex-A53 processzorral, 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval. Állítólag érkezik belőle 3/32 gigabájtos kiadás is.

A feltételezések szerint a Meizu metal 2-t látjuk a fotókon.
A feltételezések szerint a Meizu metal 2-t látjuk a fotókon. [+]

A TENAA szerint 13 megapixeles kamera kerül a hátlapra, a dupla ledes villanó a fotóról is kivehető, az előlapi kamera továbbra is aprócska maradt, felbontása 5 megapixel. A fémház alatt 4000 mAh kapacitású telep lapulhat, ám elképzelhető, hogy az Android verzió megjelenésig nem frissül 5.1-ről. Árakról és megjelenésről továbbra sincs információnk, de minden bizonnyal kell még rá várnunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Meizu HD50 - a legkellemesebb hangú tornacipő

    A kínai cégnek többéves tapasztalata van már zenei téren, a mobilos fejhallgatókra pedig egyre nagyobb igény van, nem meglepő, hogy bemutattak egy ilyen eszközt.

  • Felbukkant a Meizu m4

    A kedvező áron várható újdonság TENAA-s képeket takar, ám a hivatalos engedély még nem jelent meg a hatóság oldalán.

Előzmények

  • Meizu m2 - megint megmutatják

    Jelenleg a Meizu belépőmodellje az m2, öthüvelykes kijelzőjével még a használható kategóriába esik, a felszereltsége rendben van és az ár/érték aránya is dicséretre méltó.

  • Lebukott a Meizu Blue Charm Metal is?

    Jövő héten a feltörekvő kínai gyártó állítólag egy telefont és egy okosórát is bemutat. Előbb a Blue Charm Watch, majd a Blue Charm Metal szivároghatott ki.

Hirdetés