Meizu HD50 - a legkellemesebb hangú tornacipő

A kínai cégnek többéves tapasztalata van már zenei téren, a mobilos fejhallgatókra pedig egyre nagyobb igény van, nem meglepő, hogy bemutattak egy ilyen eszközt.

Hirdetés

Bevezetés, tartozékok

A Meizut főleg az okostelefonjairól ismerheti a nagyközönség, az Android-rendszerben lévő előnyöket ugyanis nagyon hamar meglátta a cég, és rengeteg ismert gyártót megelőzve mutattak be ilyen mobilokat néhány évvel ezelőtt. Azt már kevesebben tudják, hogy a hagyományos MP3-lejátszók korában is létezett a vállalat, és 2004 óta be is mutattak rengeteg ilyen, pendrive-ra emlékeztető, egyszerű zenelejátszót, amivel Kínában nagy sikerük is volt, éveken át uralták ezt a piacot. Eddig azonban úgy tűnt, hogy a zenei vonalat elengedte a gyártó, egészen mostanáig, ám nem egy lejátszóval tértek vissza, hanem egy fejhallgatóval, a HD50-nel, ami az első komolyabb próbálkozásuk ebben a kategóriában.

A védőtok nem kicsi, viszont kényelmesen elfér benne minden tartozék.
A védőtok nem kicsi, viszont kényelmesen elfér benne minden tartozék. [+]

Ezt a kütyüt természetesen főként a saját mobiljaihoz szánja a Meizu, ezekre a headsetekre igen komoly piaci igény van, a telefonokba egyre jobb DAC chip és erősítő kerül, a gyári fülhallgatók tudását már általában messze meghaladják a telefonok, miközben az „agybadugós" fülhallgató sokaknak nem jöhet szóba a kényelmetlenség miatt. Rengeteg gyártó tartogat ilyesmit a kínálatában, a Sony h.ear on például egy remek választás, de kimondottan borsos az ára, a Samsungnál is találunk kisebb méretű on ear headsetet, illetve a Xiaomi sem maradt ki, náluk is lehet találni fejhallgatót a Piston-széria mellett.

Designed by Meizu – állítja a doboz
Designed by Meizu – állítja a doboz [+]

Hozzánk az Eustock-tól érkezett a Meizu HD50, a halványszürke dobozban a fekete/ezüst színű fejhallgatón kívül egy védőtokot, egy jack adaptert (3,5 mm -> 6,3 mm), illetve egy repülős átalakítót talál a vásárló, a kábel pedig külön ücsörög a tokban, mivel mindkét vége 3,5 milliméteres jack, így a cseréje adott esetben nem nagy mutatvány, és rengeteg helyen vehetünk hozzá másik vezetéket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Meizu

Azóta történt

 • Pár nap múlva érkezhet a Meizu okosóra

  Képek is felbukkantak az állítólagos, karra szíjazható kütyüről, ami mellett e Meizu metal 2 is bemutatkozhat.

 • Skullcandy Grind Wireless - megvan a helye

  Nem szól rosszul a divatmárka új fejhallgatója, mindemellett egyáltalán nem hivalkodó, megbízhatóan működik és még az árazással sem szálltak el. Valami új kezdete?

 • Meizu EP51 - a kínai edzőpartner

  Alig 10 ezer forint fölött AptX-képes, vezeték nélküli sportfülhallgatót kínál a Meizu, a végeredményben pedig nem kellett csalódnunk, hangzás szempontjából sem. Nem csak edzésnél jöhet jól!

Előzmények

Hirdetés