Bemutatkozott a Meizu metal

Hirdetés

A Meizunál jelenleg a Blue Charm nevű szériában találhatjuk az elérhetőbb árú modelleket, ide tartozik az m1, az m1 note, az m2 és az m2 note is. Ez a sorozat a mai napon egy új termékkel bővült, a metal viszont nevéből adódóan fémházzal mutatkozott be, az elődök még műanyag borítással láttak napvilágot. Az új modell külsőre hasonlít az m2 note-hoz, a fém ház miatt természetesen műanyag elválasztóelemeket kellett alul-felül elhelyezni, hogy ne árnyékolódjanak le az antennák.

Bemutatkozott a Meizu metal
[+]

Az előlapon található, 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású LTPS kijelző Dinorex T2X-1 üveggel van védve, szélein pedig 2,5D lekerekítéssel találkozunk. A megújult burkolat alatt MediaTek Helio X10 lapkakészletet találunk nyolcmagos, 2,0 GHz-re skálázott Cortex-A53 processzorral, PowerVR G6200 grafikus gyorsítóval, LTE támogatással és 2 gigabájtnyi RAM-mal. A mobil 16 és 32 gigabájtos belső tárolóegységekkel érhető el, ami opcionálisan microSD kártyával bővíthető, ez esetben viszont le kell mondanunk a dual SIM-ről.

Bemutatkozott a Meizu metal
[+]

A hátlapon 13 megapixeles kamera kapott helyet, alatta pedig egy kéttónusú, dupla ledes villanó várja, hogy kisegíthessen minket a gyengébb fényviszonyok között. Az előlapi fényképező 5 megapixeles. A home gomb nem csak érintésérzékeny, de ujjlenyomat-olvasót is kapott, ebben a kategóriában ez viszonylag ritka adottság. Az akkumulátora 3140 mAh kapacitású, a dobozból kibontva pedig az Android Lollipopot találjuk rajta a Flyme OS társaságában. A Meizu metal 16 gigabájtos változata 1100 jüanba kerül Kínában (átszámítva, egyéb költségek nélkül körülbelül 47 000 forint), a 32 gigabájtos kiadásért 1300 jüant kell fizetni (nagyjából 56 000 forintot). A mobil fehér, arany, szürke, kék és rózsaszín hátlapokkal érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

Hirdetés