Hirdetés

2019. március 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Lebukott a Meizu Blue Charm Metal is?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PhoneArena

Jövő héten a feltörekvő kínai gyártó állítólag egy telefont és egy okosórát is bemutat. Előbb a Blue Charm Watch, majd a Blue Charm Metal szivároghatott ki.

Hirdetés

A Meizu m1 és m2 note két igen jól sikerült phablet, amelyeket rendkívül kompetitíven árazott be a gyártó, így még hazánk adóterhei után is baráti maradt az árcédulájuk. Persze biztosan akad olyan felhasználó, aki szívesen ráfizetne egy kicsit azért, hogy plasztik helyett fémházas készüléket tartson a kezében (bár érdemes tudni, hogy mindkét note készülékváza magnéziumból készült). Úgy tűnik, hogy a Meizu rájuk is gondolt: a várhatóan jövő hét szerdán bemutatkozó, beszédes nevű Blue Charm Metal állítólag fémre cseréli a műanyag külső burkolatot.

Ez lenne a fémházas Meizu Blue Charm Metal?
Ez lenne a fémházas Meizu Blue Charm Metal? [+]

Mondjuk azt érdemes megemlíteni, hogy a legtöbb fémházas masina hátlapján felfedezhetők kisebb-nagyobb műanyag csíkok vagy sávok, amelyek az antennák jelátvitelét hivatottak erősíteni (ilyen látható egyébként a Meizu Pro 5 hátulján is), a frissen publikált kémfotók viszont egyelemes burkolatról árulkodnak.


[+]

A pletykák szerint a Blue Charm Metal nyolcmagos, 2 GHz-es SoC-vel (Helio X10?), 2 gigabájt RAM-mal, 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítővel, 5, illetve 13 megapixeles kamerával és 8,2 milliméteres készülékvastagsággal mutatkozik be, méghozzá október 21-én.

 

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.