Lebukott a Meizu Blue Charm Metal is?

Hirdetés

A Meizu m1 és m2 note két igen jól sikerült phablet, amelyeket rendkívül kompetitíven árazott be a gyártó, így még hazánk adóterhei után is baráti maradt az árcédulájuk. Persze biztosan akad olyan felhasználó, aki szívesen ráfizetne egy kicsit azért, hogy plasztik helyett fémházas készüléket tartson a kezében (bár érdemes tudni, hogy mindkét note készülékváza magnéziumból készült). Úgy tűnik, hogy a Meizu rájuk is gondolt: a várhatóan jövő hét szerdán bemutatkozó, beszédes nevű Blue Charm Metal állítólag fémre cseréli a műanyag külső burkolatot.

Ez lenne a fémházas Meizu Blue Charm Metal?
Ez lenne a fémházas Meizu Blue Charm Metal? [+]

Mondjuk azt érdemes megemlíteni, hogy a legtöbb fémházas masina hátlapján felfedezhetők kisebb-nagyobb műanyag csíkok vagy sávok, amelyek az antennák jelátvitelét hivatottak erősíteni (ilyen látható egyébként a Meizu Pro 5 hátulján is), a frissen publikált kémfotók viszont egyelemes burkolatról árulkodnak.


[+]

A pletykák szerint a Blue Charm Metal nyolcmagos, 2 GHz-es SoC-vel (Helio X10?), 2 gigabájt RAM-mal, 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítővel, 5, illetve 13 megapixeles kamerával és 8,2 milliméteres készülékvastagsággal mutatkozik be, méghozzá október 21-én.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

  • Nagyot villantott a „Meizu Pro 5” GeekBenchben

    Ismét a Primate Labs adatbázisa közölt fontos információt egy bemutatás előtt álló termékről – a Meizu jövő hét szerdán debütáló csúcskészüléke ráadásul nem is akárhogy teljesített.

  • Meizu m1 note - én elmentem a vásárba

    Az m1 note (így, kisbetűkkel) szinte minden szempontból csúcskészülék, csak éppen a külső és az árcédula árulkodik középkategóriáról, ám ne becsüljük alá a Meizu jól árazott phabletjét!

  • Meizu MX4 - reformkonyha kínai módra

    Két év után ismét náluk járt egy Meizu, és megint furán néztünk a sajátos Flyme OS-re. Azonban a különleges Android variáció mögött remek telefon lapul, kár hogy nálunk nem forgalmazzák.

Hirdetés