2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Magyarországra érkezik az LG V10

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Január végétől érhető el itthon, hivatalos forgalmazásban az LG különleges phabletje, amely a mi tetszett plecsninket is elnyerte dupla kijelzőjével és előlapi kameráival.

Az LG piacra dobott már különleges készülékeket, gondoljunk csak az ívelt kijelzős és enyhén hajlékony G Flexre, és a V10-zel ismét sikerült valami szokatlant és emlékezeteset alkotnia. Most nem a MIL-STD-810G ütésállósági minősítésre gondolunk, persze az is ritkaságszámba megy a phabletek között (a V10 képátlója 5,7 hüvelyk, felbontása pedig 1440 x 2560 pixel), hanem a megjelenítő fölött elhelyezkedő, 160 x 1040 pixeles másodlagos kijelzőre, amelyről mi is hosszasan írtunk tesztünkben.

Nagyon impozáns a telefon, és ráadásul még ütésálló is
Nagyon impozáns a telefon, és ráadásul még ütésálló is [+]

Egy dolgot viszont nem tudunk Olvasóinkkal megosztani decemberben, méghozzá azt, hogy valaha eljut-e hozzánk a kamerafronton is ütős phablet, hivatalos gyártói forgalmazásban. A válasz igen, az LG ugyanis bejelentette, hogy január végétől elérhető lesz Magyarországon az ütésálló masina. Ez mindenképpen jó hír, hiszen egy alapvetően remekül egyberakott óriástelefonról van szó, amelynek akad egy-két tényleg speciális tulajdonsága. Ilyen a fentieken túl a dupla előlapi kamera és a kézi beállítások széles tárháza a videofelvételek esetében is. A V10 többi különlegességéről tesztünkben lehet olvasni. Az árakat a gyártó még nem közölte.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​i​r​d​e​t​é​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.