Újabb képek a ceruzás Motoroláról

Hamarosan érkezik a Moto G Stylus 5G 2023-as változata.

Ha érintőceruzával felszerelt telefont szeretne venni valaki, annak a csúcskategóriába tartozó Galaxy Ultrán kívül sok lehetősége már nincsen, vagyis konkrétan egy maradt: a Motorola Moto G Stylus a középkategóriából. Anno ugyan a Samsung is próbálkozott Lite változattal a Note 10-ből, illetve az egykori LG mobilnak is volt több ceruzás telefonja, ezek mára teljesen kikoptak a piacról, használtan juthat hozzá az ember.

Így nézhet ki a 2023-as Moto G StylusÍgy nézhet ki a 2023-as Moto G Stylus Így nézhet ki a 2023-as Moto G Stylus [+]

A Moto 2020-ban, majd 2022-ben is frissítette a G Stylus vonalat, a 2023-as kiadás pedig hamarosan érkezik, állítja legalábbis Evan Blass, aki a Twitterén termékképeket közölt az idei változatról. Ezek alapján megerősítést nyer, hogy két színben lesz elérhető a telefon, alul megmarad az érintőceruza mellett a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozónak is a hely. A hátlapon két kamerát látni a képeken, az egyik 50 megapixeles felbontású szenzort kap.

Ceruzájával egyedi készülék lehet a középkategóriábanCeruzájával egyedi készülék lehet a középkategóriában Ceruzájával egyedi készülék lehet a középkategóriában [+]

A korábbi pletykák alapján 4 vagy 6 GB operatív memóriával és akár 256 GB tárhellyel készül a telefon, az SoC típusát viszont még nem ismerni. Várhatóan Android 13-mal érkezik az újdonság, támogatásra pedig két évig számíthat majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés