LG K71 néven mutatkozott be a Stylo széria új modellje

Úgy tűnik, a készülékházba integrált érintőceruza maradt, de a széria és a név változott. A K71 mellett a vajmi kevéssé érdekes K42 is bemutatkozott.

Az készülékházból előhúzható érintőceruzával szerelt modellt LG Stylo 6 néven vártuk, de úgy tűnik a nagy korszakváltásban az LG átpakolta a Stylo szériát a K sorozatba. Legalábbis a készülék, amit a Stylo 5 utódjaként vártunk, K71 néven érkezett meg. Az előzetes információkkal mindenesetre megegyezik a hivatalos specifikáció. A készülék Helio P35-ös szettet és 4 GB rendszermemóriát kapott 128 GB bővíthető belső tárhely mellett, a többit pedig eddig is tudtuk.

LG K71
LG K71 [+]

A 6,8 hüvelykes FHD+ kijelzőbe egy 32 megapixeles szelfiegység lóg, hátul pedig az ujjlenyomat-olvasón kívül egy 48 megapixeles főkamerát találunk, 5 megapixeles ultraszéles egységgel és egy 2 megapixeles mélységszenzorral. Van jack csatlakozó, az akkumulátor 4000 mAh, a hang pedig DTS:X 3D támogatással sztereóban szól. Viszont árat és elérhetőséget egyelőre nem közöltek.

LG K42
LG K42 [+]

Egyelőre az LG K42 árát sem tudjuk, de remélhetőleg nem szalad meg. A Helio P22-es lapkakészlet és a 3/64 GB-os bővíthető memóriakiosztás nem indokolná, van viszont MIL-STD-810G megfelelőség, speciális fogásstabilitást fokozó burkolat, jack csatlakozó és DTS:X 3D audio. A kijelző 6,8 hüvelyk, ebbe csak egy kameralyuk rondít bele egy 8 megapixeles szelfiegység miatt. A készülékek egyelőre Latin-Amerikában kerültek piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

Hirdetés