Új változatot kap a Honor X7

Képek és specifikációk láttak napvilágot a Honor X7a-ról, mely egy még egyszerűbb készülék lesz.

Idén márciusban mutatta be a Honor a belépőszint és a középszint határán lavírozó Honor X7 okostelefont, ezt volt alkalmunk júniusban tesztelni is, itthon is kapható készülékről lévén szó. A most felbukkant Honor X7a nagyon hasonló specifikációkkal és külsővel érkezhet, minimális különbségekkel.

Egy különbség, hogy a HD+ (720 x 1600 pixel) felbontású IPS LCD kijelző átlója egy csöppet kisebb (6,7” vs 6,74”), valamint csak 60 Hz-es frissítésre képes, nem 90 Hz-re. A Honor X7a-ban az előlapi 8 MP-es kamera ettől függetlenül ugyanúgy egy U-alakú notchban lóg majd bele a kijelzőbe. A hátlapon egy 50 MP-es főkamera, egy 5 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es segédszenzor található.

Honor X7a fekete színben.
Honor X7a fekete színben. (forrás: OnLeaks, Gadget Gang) [+]

A hardver sem túl izgalmas, a MediaTek Helio G37 SoC lesz a készülék agya, mellé 4 GB RAM és 128 GB bővíthető tárhely jár majd. Android 12-es alapokon dolgozó MagicUI rendszer várható a telefonon, az energiaellátást pedig egy 5230 mAh-s akkumulátor biztosítja majd. A gyártó felsőbb kategóriás készülékeiben látott gyorstöltés itt valószínűleg nem lesz adott, marad 22,5 watton az USB Type-C csatlakozón keresztül az energia felvétele.

Honor X7a kék színben.
Honor X7a kék színben. (forrás: OnLeaks, Gadget Gang) [+]

Megmarad a 3,5 mm-es fülhallgató csatlakozó és adott lesz a jobb oldali gombba integrálva az ujjlenyomat-leolvasó szenzor is a biztonságért. A készülék 196 grammot nyom majd, így egyértelmű, hogy műanyag lesz a hátlap és a keret. Fekete és kék színben készül a mobil, az árazásról egyelőre nem tudni semmit.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor X7 - tavaly minden jobb volt

    Újabb versenyző a százezer forint alatti kategóriában, ami egyszerűbb és kedvezőbb árú ajánlatok híján manapság a belépő szint szerepét is betölti. A készülékek eléggé hasonlóak, de némelyik azért ki tud emelkedni. De nem az X7 az.

  • Még két Honor X befutott

    Lendületben a márka: záporoznak az új készülékei, melyek közül az X7 a legolcsóbb.

  • Újabb modell érkezett a Honor X szériába

    Az X8-at követően a (még) szerényebb Honor X7 is bemutatkozott. A készülékek várhatóan Európában is elérhetőek lesznek.

Hirdetés