Újabb modell érkezett a Honor X szériába

Az X8-at követően a (még) szerényebb Honor X7 is bemutatkozott. A készülékek várhatóan Európában is elérhetőek lesznek.

A Honor nem errefelé mutatta be az X8-at sem, de várhatóan itthon is elérhető lesz, ahogy a malajziai premierrel induló, új X7 is. A szerényebb modell nem sokban különbözik az X8-tól, már a dizájnt leszámítva, ami szemmel látható. A kijelző és a fő-, illetve szelfikamera tér el, nagyobb akkuval megspékelve. A panel csak HD+ felbontással dolgozik hagyományos képfrissítés mellett, a főkamera 48 megapixeles maximum felbontást tud 64 megapixel helyett, az előlapra pedig 8 megapixeles szenzor került.

A 4G képes Snapdragon 680, a 4 GB rendszermemória és 128 GB belső tárhely közös, a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-olvasó és a 22,5 wattos gyorstöltés is. A kiegészítő kamerák szintén 5 + 2 + 2 megapixeles (ultraszéles + makró + mélység) konstrukcióban állnak rendelkezésre, van 3,5 milliméteres jack csatlakozó, 802.11ac WiFi és Google szolgáltatások, árat és pontos piacra kerülési dátumot viszont most sem közöltek, de a specifikáció alapján nem kell csillagászati összegre számítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Bemutatkozott a Honor X8

    Új, középkategóriás modellt mutatott be a Honor, a készülék Európában is elérhető lesz, természetesen Google szolgáltatásokkal.

Hirdetés