Újabb Galaxy A és M phablet érkezik

Ifjonti hévvel ontja magából a Samsung az okostelefonokat. Hamarosan a Galaxy A és az M sorozat is ráncfelvarrást kap.

Hirdetés

Az ember lábujjaira is szükség van, ha meg akarja számolni, hány Galaxy A és M szériájú telefont dobott a Samsung idén piacra. A stratégia márpedig működik, hiszen a koreai gyártó szállítja le a világon a legtöbb mobilt, és akad olyan különlegessége, mint az 5G-s Galaxy A90 vagy a csupa képernyős A80, illetve olyan ár/érték vonalon erős darab is, mint az 5,8"-es A20e.

A Galaxy A20s mégsem az utóbbi, sokkal inkább a 6,4"-es A20 folytatása lehet a maga 6,5"-es képátlójával. Ha Sudhanshu Ambhore információi helytállóak, az AMOLED panel LCD variánsra vált, ami a technológia szempontjából csalódást keltő hír, ám a pentile pixelelrendezés és a 720 x 1520 képpontos HD+ felbontás miatt örvendetes: nem lesz annyira szőrös a karakterek rajzolata. A méretes kijelző 163,31 x 77,53 x 7,99 milliméteres házban kaphat helyet, 8 megapixeles kameracseppel, a hátlap pedig 13 + 8 (ultraszéles) + 5 megapixeles (mélységélesség) kamerákkal léphet előre. A telep 4000 mAh-n állapodhat meg.

A Galaxy M30s szeptember 18-án fut be, és a formát a Samsung már lebuktatta, a 6,4"-es AMOLED panelen kameracseppel, hátul pedig dupla kameraoszloppal. Balra a tripla lencse kap majd helyet, jobbra pedig a LED villanó, esetleg valami extrával megspékelve kicsit lejjebb, ami nem látszik a képeken. Ehhez az indiai Twitter-csatorna a 159 x 75,1 x 8,9 milliméteres paramétereket tudja hozzátenni, illetve a telep 5830 mAh-s minimális kapacitását (a promóanyagok a 6000 mAh-s tipikus értéket jelzik ki).

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés